De Hoogvlieger

Welkom!

Okidoki heeft een hele goede samenwerking met basisschool De Hoogvlieger. Okidoki en de school zijn in het zelfde pand gevestigd. Dit zorgt dat er voor veel kinderen een goede basis is voor de overgang van de ontwikkeling als peuter, naar het basisonderwijs.

De peutergroep en kleutergroep ondernemen gezamenlijke activiteiten, eten samen fruit, spelen samen buiten en werken op een speelse manier, met dezelfde thema’s. Ook feestelijke gelegenheden worden samen gevierd. samen. Door deze nauwe samenwerking zijn kinderen die doorstromen naar de school, al helemaal gewend aan de omgeving en leerkrachten.

Bekijk hier wat de Peuteropvang & BSO bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) op deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep peuteropvang
  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Lieve leidsters met veel aandacht voor het persoonlijke. Mijn dochter kijkt er wekelijks naar uit om naar de peuteropvang te gaan." - Linda

Deze locatie biedt

Peuteropvang en BSO
Goede samenwerking met school (De Hoogvlieger)
Kinderopvang en school gaan naadloos in elkaar over
Zie website Hoogvlieger
Centraal en rustig gelegen in woonwijk Hoogeland
Ruime parkeergelegenheid

Leidinggevende op deze locatie

Yvette Korporaal

"Ik probeer de pedagogisch medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is, namelijk de kinderen een geweldige dag bezorgen!"

Bij Okidoki sinds: 2022

Werkzaam bij:
Obrechtlaan
Boelhouwerstraat
De Savornin Lohmanstraat
De Hoogvlieger
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Yvette Korporaal.
Mijn naam is Yvette Korporaal. Ik werk sinds februari 2022 als leidinggevende bij Okidoki. Ik ben verantwoordelijk voor de locatie Obrechtlaan in ’s-Gravenzande, Boelhouwerstraat in Heenweg en Savornin Lohmanstraat & De Hoogvlieger in Naaldwijk. Na mijn opleiding HBO Jeugdwelzijnswerk ben ik in 1985 begonnen op de groep bij een kinderdagverblijf voor meervoudig gehandicapten. Na een aantal jaren ben ik door verhuizing in de reguliere kinderopvang terecht gekomen als adjunct-hoofd van een aantal locaties. In 1990 heb ik mijn MO-A pedagogiek gehaald en in de loop van de jaren ervaring opgedaan in verschillende functies: Bemiddelingsmedewerker gastouderopvang, Coördinator Gastouderbureau, Clustermanager KDV/BSO/PO/VE, Regiomanager en Operationeel directeur. Daarnaast heb ik de opleidingen management en bedrijfskunde gedaan. Inmiddels ben ik bij elkaar al zo’n 30 jaar werkzaam in dit vakgebied. Okidoki is een maatschappelijke kinderopvang organisatie met oog voor ieders talent, zowel bij de kinderen als bij de medewerkers. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het is een platte organisatie met direct contact tussen pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en directie. Ieders inbreng wordt gewaardeerd. Er wordt veel aandacht aan de inhoud besteed en dat is waar het om draait, het kind en de medewerkers staan centraal. Een lerende organisatie die veel steekt in het (extra) opleiden van de medewerkers. Ik vind het vooral leuk om mensen te coachen en begeleiden, en een luisterend oor te zijn voor medewerkers, kinderen en ouders. Het blijft een leuke uitdaging om nieuwe locaties te ontwikkelen en de samenwerking met het onderwijs aan te gaan, altijd met het belang van de kinderen in mijn achterhoofd. Ik probeer de pedagogisch medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is, namelijk de kinderen een geweldige dag bezorgen!

Praktische informatie

Adresgegevens

Hoogwerf 9a
2671 MJ Naaldwijk
T 0174-441510

LRK-nummer(s)

Peuteropvang: 159199220
Buitenschoolse opvang: 243682153

Openingstijden

Peuteropvang
8.30-12.30 uur maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Buitenschoolse opvang (open vanaf schooljaar 2022 – 2023)
Deze locatie biedt BSO voor kinderen van basisschool de Hoogvlieger
Voorschoolse opvang: 7.30-8.30 uur
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 maandag t/m vrijdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 maandag t/m vrijdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Peuteropvang De Hoogvlieger: PO De Hoogvlieger

Buitenschoolse Opvang De Hoogvlieger: BSO De Hoogvlieger