De Hoogvlieger

Welkom!

Kinderopvanglocatie De Hoogvlieger in Naaldwijk is gevestigd in hetzelfde pand als basisschool De Hoogvlieger, en draagt daarom met trots dezelfde naam. We hebben een nauwe samenwerking met de basisschool wat zich uit in het samen ondernemen van activiteiten, buiten spelen, werken aan ontwikkelingsthema’s én het vieren van feestelijke gelegenheden.

Door deze samenwerking wennen kinderen al aan de omgeving en leerkrachten. Een goede basis dus, voor die overgang van de ontwikkeling als peuter, naar het basisonderwijs. En door de ontwikkelmethodes die in elkaar overgaan zorgen Okidoki en De Hoogvlieger samen voor een doorlopende leerlijn.

Bij kinderopvang De Hoogvlieger kunt u terecht voor hele dagopvang (0-4 jaar), peuteropvang (2-4 jaar), en voor leerlingen van basisschool De Hoogvlieger is er buitenschoolse opvang.

Meer weten over De Hoogvlieger? Download onderaan deze pagina de locatiebeschrijvingen over deze kinderopvang in Naaldwijk.

De groepen

  • 1 groep van 0 – 4 jaar
  • 1 groep peuteropvang
  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Lieve leidsters met veel aandacht voor het persoonlijke. Mijn dochter kijkt er wekelijks naar uit om naar de peuteropvang te gaan." - Ouder peuteropvang

Deze locatie biedt

Hele dagopvang van 7.30 – 18.00 uur
Peuteropvang tijdens schoolweken van 8.15 – 12.15 uur
Naschoolse opvang 14.00 – 18.00 uur
Vakantieopvang 7.30 – 18.00 uur
Goede samenwerking met basisschool De Hoogvlieger
Kinderopvang en school gaan naadloos in elkaar over
BSO heeft een vast team pedagogisch medewerkers
Centraal en rustig gelegen in woonwijk Hoogeland
Ruime parkeergelegenheid

Leidinggevende op deze locatie

Yvette Korporaal

"Ik probeer de pedagogisch medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is, namelijk de kinderen een geweldige dag bezorgen!"

Bij Okidoki sinds: 2022

Werkzaam bij:
De Savornin Lohmanstraat
De Hoogvlieger
Lange Spruit
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Yvette Korporaal.
Mijn naam is Yvette Korporaal. Ik werk sinds februari 2022 als leidinggevende bij Okidoki. Na mijn opleiding HBO Jeugdwelzijnswerk ben ik in 1985 begonnen op de groep bij een kinderdagverblijf voor meervoudig gehandicapten. Na een aantal jaren ben ik door verhuizing in de reguliere kinderopvang terecht gekomen als adjunct-hoofd van een aantal locaties. In 1990 heb ik mijn MO-A pedagogiek gehaald en in de loop van de jaren ervaring opgedaan in verschillende functies: Bemiddelingsmedewerker gastouderopvang, Coördinator Gastouderbureau, Clustermanager KDV/BSO/PO/VE, Regiomanager en Operationeel directeur. Daarnaast heb ik de opleidingen management en bedrijfskunde gedaan. Inmiddels ben ik bij elkaar al zo’n 30 jaar werkzaam in dit vakgebied. Okidoki is een maatschappelijke kinderopvang organisatie met oog voor ieders talent, zowel bij de kinderen als bij de medewerkers. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het is een platte organisatie met direct contact tussen pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en directie. Ieders inbreng wordt gewaardeerd. Er wordt veel aandacht aan de inhoud besteed en dat is waar het om draait, het kind en de medewerkers staan centraal. Een lerende organisatie die veel steekt in het (extra) opleiden van de medewerkers. Ik vind het vooral leuk om mensen te coachen en begeleiden, en een luisterend oor te zijn voor medewerkers, kinderen en ouders. Het blijft een leuke uitdaging om nieuwe locaties te ontwikkelen en de samenwerking met het onderwijs aan te gaan, altijd met het belang van de kinderen in mijn achterhoofd. Ik probeer de pedagogisch medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is, namelijk de kinderen een geweldige dag bezorgen!

Praktische informatie

Adresgegevens

Hoogwerf 9a
2671 MJ Naaldwijk
T +31 06 820 666 66

LRK-nummer(s)

Dagopvang: 159199220
Peuteropvang:
159199220
Buitenschoolse opvang: 243682153

Openingstijden

Dagopvang
7.30 – 18.00 uur

Peuteropvang
8.15-12.15 uur maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Buitenschoolse opvang
Deze locatie biedt BSO voor kinderen van basisschool de Hoogvlieger
Voorschoolse opvang: 07.30 – 08.30 | ma t/m do
Naschoolse opvang: 14.00 – 18.00 uur | ma, di, do, vr
Vakantieopvang: 7.30-18.00 uur | ma, di, do, vr

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Peuteropvang De Hoogvlieger: PO De Hoogvlieger

Buitenschoolse Opvang De Hoogvlieger: BSO De Hoogvlieger