Koningin Julianaweg 59a

Welkom!

Op deze locatie bieden wij Montessori-peuteropvang én buitenschoolse opvang.

Vanaf 22 augustus 2022 starten we in samenwerking met OBS de Driekleur Montessori, Montessori peuteropvang op de Julianaweg 59A. Kinderen in de leeftijd van 3 tot 6/7 jaar spelen en leren hier met elkaar vanuit het gedachtegoed van Maria Montessori. Op deze peuteropvanglocatie hebben we een vaste dagindeling, maar daarnaast bepaalt het kind zelf met wie, waar en wat het doet tijdens de speel/leermomenten. Kinderen vanaf 3 jaar, die niet meer slapen tussen de middag, zijn welkom bij ons. We zijn in de schoolweken 5 dagen per week geopend van 8.30 tot 14.00 uur. Op de groep werken een montessori leerkracht en een pedagogisch medewerker van Okidoki samen. Voor de 3 jarigen is er een aparte ruimte waar ze eventjes tot rust kunnen komen of rustig kunnen eten en/of spelen.

Voor de jongste groep BSO kinderen is een apart lokaal: De coole kikkers. Een sfeervolle groepsruimte en vaste pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen ontspannen kunnen spelen. Er is een aparte knutselruimte en een kleine ruimte om je even terug te kunnen trekken met een boekje op de bank. Er is veel bouwmateriaal, zoals kapla, knex, lego etc. Voor de kinderen van BSO Basis bieden we de veiligheid van de eigen groep, waar ze kunnen vrijspelen, knutselen, ontspannen met een boekje of buiten spelen onder leiding van de pedagogisch medewerker.

Voor de oudere BSO kinderen bieden wij op deze locatie BSO Carrousel. Op deze groep vangen wij de oudere kinderen op van diverse scholen in ‘s-Gravenzande, en helpen wij de kinderen op weg naar zelfstandigheid. Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we een tal van activiteiten, waaruit de kinderen van BSO Carrousel zelf mogen kiezen. De BSO Carrousel is een ruime BSO-locatie met diverse thema gerichte lokalen. Deze groepen zijn ingericht voor het oudere bso-kind. Zo is er een kookruimte, een legokamer, een atelier en kent de locatie een chillruimte waar de kinderen zich na een drukke schooldag terug kunnen trekken. Naast de lokalen binnen, kent deze locatie een ruime buitenruimte met diverse faciliteiten. Er zijn klimtoestellen, een buitenhuis, een tafeltennistafel en een overkapte ruimte met gezellige picknickbanken. Dagelijks worden er tal van activiteiten aangeboden en kinderen zijn vrij om hierin deel te nemen. Ook zijn er computers aanwezig waar kinderen in alle rust hun huiswerk kunnen maken of onder begeleiding kunnen computeren. In overleg met ouders/verzorgers wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor het zelfstandig buiten spelen op ons buitenterrein, op de fiets mee naar uitstapje of zelfstandig naar huis mogen.

Bekijk hier wat de Peuteropvang en BSO bij Okidoki nog meer te bieden heeft en download de locatiebeschrijving(en) onderaan deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep montessori peuteropvang
  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Leuke opvang met voldoende en afwisselende activiteiten, waarbij gekeken word naar de interesses van het kind."
"Een zeer leuke, vriendelijke opvang met zeer betrokken medewerkers die er altijd voor je kind zijn en ze een vertrouwd en veilig gevoel geven."

Deze locatie biedt

Ruime BSO-locatie
Locatie heeft thema ruimtes: Kookidoki, Chillruimte, Atelier, Buitenhuis en Legokamer
Overkapping op buitenruimte met picknicktafels
Hele grote buitenruimte met zandbak, wilgenhut, natuurschommel, tafeltennistafel (zie locatiebeschrijving)
Centraal gelegen
Montessori peuteropvang

Leidinggevende op deze locatie

Rowena Duits

"-"

Bij Okidoki sinds: 2023

Werkzaam bij:
Spinel 19
Koningin Julianaweg 59a
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Rowena Duits.

Praktische informatie

Adresgegevens

Kon. Julianaweg 59a
2691 GC ‘s-Gravenzande
T 0174-422902
M 06-19043612

Deze locatie biedt montessori peuterovang

LRK-nummer(s)

Montessori peuteropvang: 290919563

Buitenschoolse opvang: 274088678

Openingstijden

Montessori peuteropvang: 08.30 – 14.00 van maandag t/m vrijdag
Voorschoolse opvang: 7.30-8.30 uur maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 maandag t/m vrijdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 | maandag t/m vrijdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande links kunt u de rapporten inzien.

Buitenschoolse Opvang Kon. Julianaweg 59a: BSO Kon. Julianaweg 59a

Dagopvang Kon. Julianaweg 59a: KDV Kon. Julianaweg 59a