Koningin Julianaweg 59a

Welkom!

Op deze locatie bieden wij tot november 2023 buitenschoolse opvang.

Voor de jongste groep BSO kinderen is een apart lokaal: De coole kikkers. Een sfeervolle groepsruimte en vaste pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen ontspannen kunnen spelen. Er is een aparte knutselruimte en een kleine ruimte om je even terug te kunnen trekken met een boekje op de bank. Er is veel bouwmateriaal, zoals kapla, knex, lego etc. Voor de kinderen van BSO Basis bieden we de veiligheid van de eigen groep, waar ze kunnen vrijspelen, knutselen, ontspannen met een boekje of buiten spelen onder leiding van de pedagogisch medewerker.

Voor de oudere BSO kinderen bieden wij op deze locatie BSO Carrousel. Op deze groep vangen wij de oudere kinderen op van diverse scholen in ‘s-Gravenzande, en helpen wij de kinderen op weg naar zelfstandigheid. Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we een tal van activiteiten, waaruit de kinderen van BSO Carrousel zelf mogen kiezen. De BSO Carrousel is een ruime BSO-locatie met diverse thema gerichte lokalen. Deze groepen zijn ingericht voor het oudere bso-kind. Zo is er een kookruimte, een legokamer, een atelier en kent de locatie een chillruimte waar de kinderen zich na een drukke schooldag terug kunnen trekken. Naast de lokalen binnen, kent deze locatie een ruime buitenruimte met diverse faciliteiten. Er zijn klimtoestellen, een buitenhuis, een tafeltennistafel en een overkapte ruimte met gezellige picknickbanken. Dagelijks worden er tal van activiteiten aangeboden en kinderen zijn vrij om hierin deel te nemen. Ook zijn er computers aanwezig waar kinderen in alle rust hun huiswerk kunnen maken of onder begeleiding kunnen computeren. In overleg met ouders/verzorgers wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor het zelfstandig buiten spelen op ons buitenterrein, op de fiets mee naar uitstapje of zelfstandig naar huis mogen.

Bekijk hier wat de BSO bij Okidoki nog meer te bieden heeft en download de locatiebeschrijving(en) onderaan deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Leuke opvang met voldoende en afwisselende activiteiten, waarbij gekeken word naar de interesses van het kind."
"Een zeer leuke, vriendelijke opvang met zeer betrokken medewerkers die er altijd voor je kind zijn en ze een vertrouwd en veilig gevoel geven."

Deze locatie biedt

Ruime BSO-locatie
Locatie heeft thema ruimtes: Kookidoki, Chillruimte, Atelier, Buitenhuis en Legokamer
Overkapping op buitenruimte met picknicktafels
Hele grote buitenruimte met zandbak, wilgenhut, natuurschommel, tafeltennistafel (zie locatiebeschrijving)
Centraal gelegen

Leidinggevende op deze locatie

Rowena Duits

"De visie van Okidoki, ontdek het talent dat je bent, staat centraal omdat de kinderen van jongs af aan worden gestimuleerd te ontdekken wie zij zijn, waarbij echt ruimte is voor de individuele ontwikkeling van elk kind."

Bij Okidoki sinds: 2023

Werkzaam bij:
Spinel 19
Koningin Julianaweg 59a
Werkdagen:
Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Rowena Duits.
Mijn naam is Rowena Duits. Sinds april 2023 ben ik werkzaam als Leidinggevende bij Okidoki. Ik heb hiervoor een aantal jaren als (regio)manager in de horeca gewerkt. Naast mijn vaste baan heb ik jaren met plezier opgepast op kinderen van verschillende leeftijden. Daar is bij mij de passie om met kinderen te werken ontstaan, vandaar de overgang naar de Kinderopvang. Het mooie aan Okidoki vind ik dat de kinderen én pedagogisch medewerkers echt centraal in de organisatie staan. In mijn ogen is een fijne, open werksfeer en sterke samenwerking een belangrijke basis om de kinderen de beste opvang te kunnen bieden. Ik draag daar graag mijn steentje als leidinggevende aan bij onder het motto ‘samen sta je sterk’. De slogan van Okidoki, ‘Ontdek het talent dat je bent’, staat centraal omdat de kinderen van jongs af aan worden gestimuleerd te ontdekken wie zij zijn, waarbij echt ruimte is voor de individuele ontwikkeling van elk kind.

Praktische informatie

Adresgegevens

Kon. Julianaweg 59a
2691 GC ‘s-Gravenzande
T 0174-422902
M 06-19043612

LRK-nummer(s)

Buitenschoolse opvang: 274088678

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7.30-8.30 uur maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 maandag t/m vrijdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 | maandag t/m vrijdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande links kunt u de rapporten inzien.

Buitenschoolse Opvang Kon. Julianaweg 59a: BSO Kon. Julianaweg 59a