Leeuwerik

Welkom!

Leeuwerik 9 is een grote locatie met alle opvangsoorten onder 1 dak. Doordat alle opvangsoorten samenkomen bouwen medewerkers en kinderen een langdurig hechte band op. Dit begint al bij de allerjongsten. Waar we standaard werken met 0-2 groepen heeft deze locatie een groep voor kinderen van 0-1 jaar. Dit biedt rust, ruimte en meer specifieke aandacht voor het eerste ontwikkelingsjaar.

Okidoki heeft een fijne samenwerking met basisschool Andreashof in Kwintsheul. Het pand van Okidoki Leeuwerik grenst aan de basisschool en via een tussendeur bezoeken de oudste peuters periodiek de kleuterklassen om mee te spelen of gedag te zeggen. Dit zorgt dat er voor kinderen een goede basis is voor de overgang van de ontwikkeling als peuter, naar het basisonderwijs. Samen met de intern begeleider van school wordt er vormgegeven aan een soepele doorgaande lijn naar school.

De Leeuwerik 9 biedt opvang aan de jongste basisschool kinderen. Op deze locatie hebben we diverse thema-lokalen waarin we de kinderen gevarieerde activiteiten aanbieden. De naschoolse opvang heeft een doorstroom locatie aan de overkant (Leeuwerik 78-80). Ook is er voor de oudste kinderen een BSO-buitengroep (De Waterjutters).

De locatie heeft een ons-kent-ons gevoel omdat bijna alle kinderen in Kwintsheul op de Andreashof naar school gaan. De BSO ligt naast sportvereniging Quintus en maakt gebruik van zowel het sportterrein als de sporthal.

Bekijk hier wat de Dagopvang, Peuteropvang & BSO bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) onderaan deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep dagopvang 0-1 jaar
  • 1 groep dagopvang 0-2 jaar
  • 2 groepen dagopvang 2-4 jaar
  • 1 groep peuteropvang 2-4 jaar
  • 3 groepen buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Al 5 jaar gaan onze kinderen met heel veel plezier naar okidoki. En ondanks dat het de laatste tijd zoeken is naar goede PM’ers, hebben mijn kinderen altijd vaste, betrouwbare en lieve PM’ers om zich heen gehad; echt heel fijn!" - Ouder BSO
"Een fijne kleinschalige locatie waar de kinderen elke dag buiten spelen en ook de leidsters van andere groepen mijn kinderen kennen." - Ouder dagopvang
"Ik vind het erg fijn om op de Peuterspeelzaal, de papegaaien locatie Kwintsheul, vaak dezelfde juffen te zien. Ze zijn hier al jaren werkzaam en wij zijn heel blij met ze!" - Ouder peuteropvang

Deze locatie biedt

Dagopvang, peuteropvang en BSO
Carrousel activiteiten
Groot buitenspeelplein
Grenzend aan school de Andreashof
Bij Sportterrein Quintus
Doorstroomlocatie van 9 naar Leeuwerik 78-80
Grote BSO locatie en toch kent iedereen elkaar (1 basisschool in Kwintsheul)
1 babygroep van 0 tot 1 met meer aandacht voor specifieke leeftijd
Ruime parkeergelegenheid
Doorstroommogelijkheid naar BSO buitengroep De Waterjutters

Leidinggevende op deze locatie

José Prins

"Wat ik leuk vind aan het werk als leidinggevende is de veelzijdigheid van de functie, het nastreven en bieden van kwaliteit, het contact met ouders, het begeleiden en ondersteunen van medewerkers én het werken in teamverband in een organisatie waarin je elkaar kent."

Bij Okidoki sinds: 2015

Werkzaam bij:
Lange Spruit
Leeuwerik
Lange Wateringkade
Werkdagen:
Dinsdag, Woensdag, Donderdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met José Prins.
Mijn naam is José Prins. Ik werk sinds 2015 met veel plezier als leidinggevende bij Okidoki. Als leidinggevende heb ik inmiddels ervaring in diverse werksoorten (dagopvang, peuteropvang & BSO) én op diverse locaties. Deze ervaringen met kinderen van klein naar groot, en het samenwerken in een fijn team helpen mij om dit werk te doen. Wat ik leuk vind aan het werk als leidinggevende is de veelzijdigheid van de functie, het nastreven en bieden van kwaliteit, het contact met ouders, het begeleiden en ondersteunen van medewerkers én het werken in teamverband in een organisatie waarin je elkaar kent. Bij Okidoki bieden we graag een totaalpakket aan activiteiten, onder ons motto “Ontdek het talent dat je bent”. Dat geldt natuurlijk voor de kinderen, maar dat streven we ook na bij de medewerkers. De locatie Leeuwerik in Kwintsheul en de Lange Spruit in Wateringen vallen onder mijn verantwoordelijkheid.

Praktische informatie

Adresgegevens

Leeuwerik 9
2295 PE Kwintsheul
T 0174-615151

Leeuwerik 78
2295 PX Kwintsheul
T 06-45265638

LRK-nummer(s)

Dagopvang & peuteropvang: 106585265
BSO Leeuwerik 9: 684923671
BSO Leeuwerik 78-80: 824569283

Openingstijden

Dagopvang
Maandag t/m vrijdag van 7.30-18.00 uur
Ook vast vroege opvang vanaf 07.00 mogelijk

Peuteropvang
Maandag t/m vrijdag van 8.30-12.30 uur

Buitenschoolse opvang
Leeuwerik 9
Voorschoolse opvang: 7.30-8.30 uur
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 uur op maandag , dinsdag en donderdag. einde schooltijd tot 18.00 op woensdag en vrijdag.
Vakantieopvang: 7.30-18.00 maandag t/m vrijdag
Ook vast vroege opvang vanaf 07.00 mogelijk

Leeuwerik 78 – BSO doorstroom locatie Leeuwerik 9
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 maandag, dinsdag, donderdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 maandag, dinsdag, donderdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande links kunt u de rapporten inzien.

Kinderopvang Leeuwerik: KDV/PO Leeuwerik

Buitenschoolse Opvang Leeuwerik 9: BSO Leeuwerik 9

Buitenschoolse Opvang Leeuwerik 78-80: BSO Leeuwerik 78-80