Koningin Julianaweg 154a

Welkom!

De locatie Koningin Julianaweg 154a (ook bekend als ‘Upstairs’) heeft 1 BSO groep en is een doorstroomlocatie voor de oudste basisschool kinderen. In deze groep is er veel keuze in de manier waarop kinderen hun BSO uren kunnen doorbrengen. Even tot rust komen kan in de gezellige woonkamer, waar ze lekker kunnen kletsen en lezen. Voor de kinderen die op zoek zijn naar actief spel, zijn er in de groepsruimte een tafelvoetbal, tafeltennis en poolbiljart. Er zijn zelfs laptops om huiswerk te maken, zodat dit niet meer thuis gedaan hoeft te worden. Bij slecht weer kunnen de kinderen incidenteel tv kijken of gamen.

Ook is er bij de Upstairs een ruime woonkeuken waar de kinderen zelf heerlijk aan de slag kunnen. Eerst kokkerellen en dan gezellig samen eten. Wij koken op de maandag, dinsdag en donderdag een lichte maaltijd voor de kinderen die na de BSO gelijk gaan sporten. Dit zorgt ervoor dat wij ouders ontlasten en er thuis niet gehaast hoeft te worden.

Naast de verschillende activiteiten die aangeboden worden, zoals sport, kunst en koken, hebben de kinderen de mogelijkheid om zelf binnen en buiten eigen activiteiten te ondernemen.

De groepen

  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Ik kan met een fijn gevoel gaan werken als ik weet dat mijn kind in goede handen is bij de Upstairs waar hij leuke dingen doet met vertrouwde gezichten om hem heen."
"Betrouwbare, betrokken, moderne organisatie, Zeer tevreden na al die jaren dat mijn kinderen er gebruik van mochten/mogen maken!"
"Er worden altijd veel activiteiten gedaan met de kinderen, van koken en knutselen tot spellen op het voetbalveld. In de vakantie gaan ze vrijwel elke dag ergens naartoe!"

Deze locatie biedt

BSO locatie bij voetbalvereniging FC ’s-Gravenzande
Veel sport en spel (gebruik van de voetbalvelden)
Bovenbouw kinderen (vanaf groep 5)
Voldoende parkeergelegenheid
Knutselruimte / legoruimte / dartborden / voetbaltafel / boxbal / zithoek / laptops voor huiswerk

Leidinggevende op deze locatie

Sarine de Winter

"In mijn werk bij Okidoki vind ik het belangrijk om medewerkers te bieden wat zij nodig hebben om in hun kracht te staan, zodat medewerkers met hun eigen kwaliteiten kunnen zorgen dat kinderen een fijne en leerzame dag hebben bij Okidoki."

Bij Okidoki sinds: 2009

Werkzaam bij:
Prins Bernhardstraat
Koningin Julianaweg 154a
Van der Kest Wittensstraat
Waalcampus
Werkdagen:
Maandag, Woensdag, Donderdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Sarine de Winter.
Mijn naam is Sarine de Winter. Sinds 1 november 2009 werk ik als leidinggevende bij Okidoki. Van oorsprong ben ik verpleegkundige. Tijdens mijn loopbaan bij Okidoki heb ik verschillende locaties en werkvormen in ’s-Gravenzande aangestuurd. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de locaties Bernhardstraat, van der Kest Wittensstraat en de Waalcampus. In mijn werk bij Okidoki vind ik het belangrijk om medewerkers te bieden wat zij nodig hebben om in hun kracht te staan, zodat medewerkers met hun eigen kwaliteiten kunnen zorgen dat kinderen een fijne en leerzame dag hebben bij Okidoki. De diversiteit aan locaties, groepen en kinderen bij Okidoki is wat het werk en de opvang bij Okidoki zo leuk maakt. Wij hebben te maken kinderen van 0 tot en met 13 jaar.

Praktische informatie

Adresgegevens

Kon. Julianaweg 154A
2691 GH ‘s-Gravenzande

T 0174-416238

LRK-nummer(s)

Buitenschoolse opvang: 373351902

Openingstijden

Buitenschoolse opvang
Dit is een doorstroomlocatie voor de BSO kinderen van CBS de Kameleon en OBS De Driekleur Dalton
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 | maandag, dinsdag, donderdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 | maandag, dinsdag, donderdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Buitenschoolse opvang locatie Koningin Julianaweg 154a: BSO Koningin Julianaweg 154a