Upstairs

Welkom!

Bij de Upstairs hebben we 1 BSO groep. In deze groep is er veel keuze in de manier waarop kinderen hun BSO uren kunnen doorbrengen. Even tot rust komen kan in de gezellige woonkamer, waar ze lekker kunnen kletsen en lezen. Bij slecht weer kunnen de kinderen incidenteel tv kijken of gamen. Voor de kinderen die op zoek zijn naar actief spel, zijn er in de groepsruimte een tafelvoetbal, tafeltennis en poolbiljart. Er zijn zelfs laptops om er in alle rust huiswerk te maken, zodat dit niet meer thuis gedaan hoeft te worden.

Ook is er bij de Upstairs een ruime woonkeuken waar de kinderen zelf heerlijk aan de slag kunnen. Eerst kokkerellen en dan gezellig samen eten. Wij koken op de maandag, dinsdag en donderdag een lichte maaltijd voor de kinderen die na de BSO gelijk gaan sporten. Dit zorgt ervoor dat wij ouders ontlasten en er thuis niet gehaast hoeft te worden.

Naast de verschillende activiteiten die aangeboden worden, zoals sport, kunst en koken, hebben de kinderen de mogelijkheid om zelf binnen en buiten eigen activiteiten te ondernemen.

De groepen

  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Ik kan met een fijn gevoel gaan werken als ik weet dat mijn kind in goede handen is bij de Upstairs waar hij leuke dingen doet met vertrouwde gezichten om hem heen."
"Betrouwbare, betrokken, moderne organisatie, Zeer tevreden na al die jaren dat mijn kinderen er gebruik van mochten/mogen maken!"
"Er worden altijd veel activiteiten gedaan met de kinderen, van koken en knutselen tot spellen op het voetbalveld. In de vakantie gaan ze vrijwel elke dag ergens naartoe!"

Deze locatie biedt

BSO locatie bij voetbalvereniging FC ’s-Gravenzande
Veel sport en spel (gebruik van de voetbalvelden)
Bovenbouw kinderen (vanaf groep 5)
Voldoende parkeergelegenheid
Knutselruimte / legoruimte / dartborden / voetbaltafel / boxbal / zithoek / laptops voor huiswerk

Leidinggevende op deze locatie

Rebecca van Staalduinen

"Het werken met mensen, kinderen en het contact met ouders en collega’s is wat ik enorm waardeer in mijn werk. Ik haal er energie uit wanneer ik de medewerkers kan ondersteunen in wat er nodig is om de beste zorg voor de kinderen te kunnen bieden."

Bij Okidoki sinds: 2018

Werkzaam bij:
Eikenlaan
Wagenmakerstraat
Upstairs
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Woensdagochtend, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Rebecca van Staalduinen.
Mijn naam is Rebecca van Staalduinen. Na 7 jaar ervaring als leidinggevende in de gehandicaptenzorg, ben ik sinds januari 2018 actief als leidinggevende bij Okidoki. Okidoki biedt voor mij een collegiale organisatie. Iedereen heeft oog voor elkaar en we werken als een echt team. Het werken met mensen, kinderen en het contact met ouders en collega’s is wat ik enorm waardeer in mijn werk. Ik haal er energie uit wanneer ik de medewerkers kan ondersteunen in wat er nodig is om de beste zorg voor de kinderen te kunnen bieden. Okidoki biedt voor kinderen een ruime diversiteit aan activiteiten en mogelijkheden om hun talenten te ontdekken. Wij hebben een groot team aan pedagogisch medewerkers die met een hart voor kinderen werken en de geborgenheid en veiligheid kunnen bieden die zij nodig hebben. Ik ben verantwoordelijk voor de locaties Wagenmakerstraat, Eikenlaan en Upstairs.

Praktische informatie

Adresgegevens

Kon. Julianaweg 154A
2691 GH ‘s-Gravenzande

T 0174-416238
E BSO upstairs@okidoki-kdv.nl

LRK-nummer(s)

Buitenschoolse opvang: 373351902

Openingstijden

Buitenschoolse opvang
Dit is een doorstroomlocatie voor de BSO kinderen van CBS de Kameleon en OBS De Driekleur Dalton
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 | maandag, dinsdag, donderdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 | maandag, dinsdag, donderdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Buitenschoolse Opvang Upst@irs: BSO Upstairs