Terugblik 30-jarig jubileumjaar

Terugblik 30-jarig jubileumjaar

In 2022 werd Okidoki 30 jaar. Een jaar dat we feestelijk hebben ingericht met het Strandfeest in juni, het 30-jarig jubileumfeest Ridders, prinsessen en een draakje in september en het Winterfeest in december.

Alle avonturen en feestelijkheden van het afgelopen jaar zijn in het digitaal jaarverslag gebundeld, met een terugblik op de afgelopen 30 jaar en de ontwikkelingen die we in de toekomst tegenkomen. Daar heeft ons eigen team heel hard aan gewerkt, maar ook de Okidoki Vlogkids want wie anders dan de kinderen kunnen het plezier bij Okidoki het best laten zien?

In het jaarverslag nemen vooral de kinderen u mee in hun Okidoki-wereld!

Andere berichten

Algemeen

Het verhaal van Bram over het werken op een bso buitengroep!

Bram, werkzaam als pedagogisch medewerker op een bso buitengroep, vertelt over zijn betrokkenheid bij het opzetten van een nieuwe buitengroep, wat het werken op een ...
Lees meer →
Algemeen

Nieuwsbrief 3: Voorstellen nieuwe directeur, Dag van de pedagogisch medewerker, Oproep oudercommissie en meer

De derde nieuwsbrief van 2023! In dit nummer hebben we het over: een gratis webinar, een oproep van de oudercommisie en andere actualiteiten!
Lees meer →
Algemeen

Het verhaal van Karin over het werken op een babygroep!

Karin, werkzaam als pedagogisch medewerker op een babygroep, vertelt over het verloop van een dag op een babygroep, waarom het stimuleren van de ontwikkeling op ...
Lees meer →
Algemeen

Pedagogisch medewerker: Binnen 1 dag een baan bij Okidoki!

Binnen 1 dag een baan als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ben jij er bij?
Lees meer →