Terugblik 30-jarig jubileumjaar

Terugblik 30-jarig jubileumjaar

In 2022 werd Okidoki 30 jaar. Een jaar dat we feestelijk hebben ingericht met het Strandfeest in juni, het 30-jarig jubileumfeest Ridders, prinsessen en een draakje in september en het Winterfeest in december.

Alle avonturen en feestelijkheden van het afgelopen jaar zijn in het digitaal jaarverslag gebundeld, met een terugblik op de afgelopen 30 jaar en de ontwikkelingen die we in de toekomst tegenkomen. Daar heeft ons eigen team heel hard aan gewerkt, maar ook de Okidoki Vlogkids want wie anders dan de kinderen kunnen het plezier bij Okidoki het best laten zien?

In het jaarverslag nemen vooral de kinderen u mee in hun Okidoki-wereld!

Andere berichten

Algemeen

Dankjewel Margreet van der Poll!

Na 31 trouwe jaren gaat directeur-bestuurder Margreet van der Poll Okidoki verlaten en genieten van haar welverdiend pensioen. Bij Okidoki Kinderopvang stond het afscheid haar afscheid een week lang centraal.

Lees meer →
Algemeen

Geslaagde Zonnetjesweek bij Okidoki!

Okidoki is een Gezonde Kinderopvang organisatie. De organisatie kiest er daarom voor om structureel de gezondheid en gezonde leefstijl van kinderen te bevorderen. Door activiteiten …

Lees meer →
Algemeen

BSO-Meesterkoks 2023 brengt saamhorigheid en creativiteit in kinderopvang Westland

De Westlandse en jaarlijks terugkerende BSO-Meesterkoks-wedstrijd vond dit jaar plaats op 2 mei! Wie won de titel van beste en meest gezonde snack?

Lees meer →
De kinderen lopen met bezoekers en de wethouder richting de expositie. Algemeen

Pop-up expositie ‘Droomhut’ van Okidoki groot succes!

Op 19 april 2023 vond de opening plaats van de Okidoki expositie GI-GA WONEN. BSO-kinderen werkten de afgelopen maanden aan hun eigen droom-BSO.

Lees meer →