Wat houdt deze baan in?

Je werkt in deze functie op de dagopvang én buitenschoolse opvang.

Dagopvang: De dagopvang bij de Boelhouwerstraat is een 0-4 groep. Tussen 0 en 2 jaar ontwikkelen kinderen zich supersnel en leren heel veel. De eerste stapjes, de eerste woordjes en jij maakt dat allemaal mee! De leeftijd van 2-4 jaar is een periode waarin de kinderen zich sterk ontwikkelen en steeds nieuwsgieriger worden naar de wereld om hen heen en de grenzen van hun wereld verleggen. 

Ieder kind kan bij Okidoki zichzelf zijn, ook de allerkleinsten. In je verzorgende rol let je op hoe de kinderen zich uiten, want je weet dat ze al heel goed kunnen reageren. Op de dagopvang ben je het verlengstuk van de kinderen maar ook de ouders. Je ziet jezelf als partner in de opvoeding en ontwikkeling van het kind. 

Samen met je team zorg je voor een veilige omgeving en helpt met je pedagogische vaardigheden de peuters in hun ontwikkeling. Ieder kind kan bij Okidoki zichzelf zijn en zijn eigen talenten ontdekken.

BSO: Samen met je team bedenk je activiteiten om samen met de kinderen te doen of zorgt dat kinderen deze zelfstandig kunnen uitvoeren. De uiteindelijke keuze leg je bij de kinderen zelf neer. We vinden het bij Okidoki namelijk belangrijk dat de kinderen hun eigen keuzes leren maken en grenzen kunnen aangeven. Met jouw pedagogische vaardigheden biedt je de kinderen de veilige omgeving om dat te doen.

Ieder kind kan bij Okidoki zichzelf zijn en zijn eigen talenten ontdekken. Op de bso zie je dat terug in alle verschillende activiteiten die je onderneemt met de kinderen.

Een baan waar je dus met recht trots op mag zijn en waarin er ruimte is om ook je eigen talenten te ontdekken.

 Dit bieden we jou

Je komt terecht in een organisatie dat voelt als thuiskomen waar je het volgende krijgt: 

 • Een contract van 12 maanden, bij een wederzijdse match op den duur een vast dienstverband.
 • Salaris o.b.v. cao Kinderopvang, schaal 6 minimaal € 2.539,- en maximaal € 3.489,-
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden passend bij jouw behoefte.
 • 3% eindejaarsuitkering o.b.v. jaarsalaris, uitbetaald in december.
 • 210 vakantie-uren per jaar o.b.v. 36 uur
 • Kortingsregeling als jouw kinderen naar een Okidoki-locatie gaan.
 • Opleidingsmogelijkheden in overleg.
 • Mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen o.a. middels Okidoki’s leeromgeving.
 • Actieve personeelsvereniging die jaarlijks leuke uitjes organiseert.

Dit breng jij mee

Omdat je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse opvang en verzorging van kinderen van 0 tot 12 jaar, vragen wij het volgende van jou:

 • een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang;
 • een Verklaring Omtrent Gedrag;
 • de taaleis 3F is een pré. Heb je deze nog niet, dan betaalt Okidoki het 3F-examen en de examenvoorbereiding.

Ben je bijna klaar met je opleiding tot pedagogisch medewerker, heb je een verouderd diploma kinderopvang of heb je een diploma waarmee je met een kleine bijscholing op het kinderdagverblijf mag werken? Dan is deze vacature ook interessant voor jou!

Twijfel je of je gekwalificeerd bent om te werken in de kinderopvang? Doe de diplomaheck hier!

Over Okidoki Kinderopvang

Al meer dan 30 jaar biedt Okidoki kinderopvang in het Westland. Onze locaties vind je in Wateringen, Kwintsheul, ’s-Gravenzande, Naaldwijk en Heenweg. Met trots bieden we voorschoolse, naschoolse en vakantieopvang aan kinderen van 4 t/m 12 jaar, dagopvang aan kinderen van 0-4 jaar en peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar. Op de groepen werken we veelal met vaste gezichten, wat betekent dat je binnen een vast team komt te werken met collega’s van de flexpool. Dat is fijn voor de kinderen, maar zeker ook voor het teamgevoel. Bij Okidoki ken je je collega’s.

Het ontdekken van het talent van de kinderen en medewerkers staat centraal in de dagelijkse bedrijfsvoering. Dat zie je niet alleen terug in de verplichte trainingen en certificeringen, maar ook in onze eigen online leeromgeving waar je verschillende trainingen kunt volgen.

Is er een opleiding of cursus die je graag zou willen volgen? Dan gaan we hier graag over in gesprek en kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan als pedagogisch medewerker binnen Okidoki kinderopvang? Stuur dan jouw motivatie en cv naar wervingenselectie@okidoki-kdv.nl. Na een positief kennismakingsgesprek zul je proefdraaien op een groep. Is dat goed bevallen? Dan volgt er een tweede gesprek in combinatie met een arbeidvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatie formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 8 MB.