Ben jij klaar om als pedagogisch medewerker een nieuw avontuur aan te gaan? En krijg jij positieve energie van het werken op een buitenschoolse opvang? Dan zoeken wij jou!
Voor de locatie Wagenmakerstraat in ’s-Gravenzande zoeken wij een enthousiaste pedagogisch medewerker voor de buitenschoolse opvang die goed kan samenwerken in een groot team en zich wilt inzetten voor een optimale samenwerking met de basisschool. De BSO Wagenmakerstraat bestaat uit 2 groepen van maximaal 40 kinderen. Er worden dagelijks verschillende activiteiten aangeboden, van koken tot creatief en sport en spel.
Deze locatie wordt verbouwd waarna wij een prachtige gedeelde ruimte krijgen met school en wij zowel boven als beneden een grote keuken tot onze beschikking hebben om kookactiviteiten uit te voeren.
Je bent dus als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang een echte kartrekker van de naschoolse en vakantie-opvang en biedt creatieve en uitdagende activiteiten voor de kinderen, die ze zelfstandig of samen met jou kunnen uitvoeren. Deze baan is er echt één om trots op te zijn. Het biedt je niet alleen de kans om de talenten van de kinderen te zien ontplooien, maar geeft ook jou de ruimte om je eigen talenten verder te ontwikkelen.
Mocht je dat willen kun je de overige uren aan de slag in onze Flexpool. Daar wissel je af in opvanggroepen en leeftijdscategorieën, dat houdt het werk dus extra divers en uitdagend.
De voordelen van het werken in de Flexpool:
- Er is altijd werk
- Je geeft zelf je beschikbaarheid door
- Je ontdekt welke bso-locaties en kinderdagverblijven het best bij je passen
- Je leert snel je collega’s op andere locaties kennen
- Ideaal als bijbaan als je 3e-jaars HBO-student Pedagogiek of Social Work bent (minimaal 50% studiepunten binnen)
Wist je dat.. je ook op een buitenschoolse opvang mag werken met een ander diploma dan die in de richting van kinderopvang.
Vanaf 1 juli 2024 mogen ook anders gekwalificeerde beroepskrachten worden ingezet binnen de formatie om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Dit betekent dat bijvoorbeeld professionele musici, sporters en andere experts met een specifiek talent of expertise aan de slag kunnen in kinderopvang. Door de inzet van anders gekwalificeerde beroepskrachten kunnen kinderen zo in aanraking komen met nieuwe activiteiten en vaardigheden, wat hun ontwikkeling ten goede komt. Om de kwaliteit van de opvang te waarborgen, moeten zij wel een pedagogische module voltooien voordat ze aan de slag mogen in de bso.