Eikenlaan

Welkom!

We bieden op deze locatie 5 dagen per week peuteropvang. We hebben een eigen lokaal die zich aan de hal van de kleuters bevindt en aan de grote schoolhal grenst. In de hal worden veel activiteiten door school ondernomen. Ook Okidoki maakt gebruik van deze hal met activiteiten zoals knutselen of bakken. Het peuterlokaal is een grote ruimte, waar kinderen in de verschillende hoeken kunnen spelen. Ook is er diverse speelmateriaal beschikbaar wat zij zelf kunnen pakken.

De opvang van Okidoki en het onderwijs van de school zijn in het zelfde pand gevestigd. Dit zorgt dat er voor veel kinderen een goede basis is voor de overgang van peuter, naar het basisonderwijs. Waar mogelijk ondernemen we gezamenlijk activiteiten zoals feesten op school, een kijkje nemen in de klas of een gezamenlijk binnen of buitenspel. De kinderen van de BSO, blijven in hun vertrouwde omgeving van school. We hebben een mooie buitenruimte en gebruiken ook het plein van school. Verder kunnen we uitstapjes ondernemen naar de klimspin of het oranjepark, hier zitten we dichtbij. In de hal van school hebben we een grote keuken tot onze beschikking waar we dan ook regelmatig met de kinderen te vinden zijn.

Bekijk hier wat de Peuteropvang & BSO bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) onderaan deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep peuteropvang 2-4
  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Mijn kinderen kijken er naar uit om in de vakantie periode naar de BSO te gaan. Er wordt veel werk gemaakt van het vakantieprogramma. Het programma sluit aan op een thema, dat leuk, ontdekkend en leerzaam is. Oprechte complimenten hiervoor." - Suzanne

Deze locatie biedt

Peuteropvang en BSO
Goede samenwerking met school (Kameleon Eikenlaan)
Gezamenlijke activiteiten met school
Goede parkeergelegenheid
Centraal gelegen
Warme overdracht van peuteropvang naar school – ook veel contact met kleuterjuffen (praatje met elkaar – warm / goed contact)
Eind 2020 is alles vernieuwd (binnen en buiten) In centrale hal keuken tot ons beschikking
Hele open ruimte (veel ramen) peuters en BSO kinderen kunnen elkaar zien / zwaaien

Leidinggevende op deze locatie

Rebecca van Staalduinen

"Het werken met mensen, kinderen en het contact met ouders en collega’s is wat ik enorm waardeer in mijn werk. Ik haal er energie uit wanneer ik de medewerkers kan ondersteunen in wat er nodig is om de beste zorg voor de kinderen te kunnen bieden."

Bij Okidoki sinds: 2018

Werkzaam bij:
Wagenmakerstraat
Eikenlaan
Upstairs
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Woensdagochtend, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Rebecca van Staalduinen.
Mijn naam is Rebecca van Staalduinen. Na 7 jaar ervaring als leidinggevende in de gehandicaptenzorg, ben ik sinds januari 2018 actief als leidinggevende bij Okidoki. Okidoki biedt voor mij een collegiale organisatie. Iedereen heeft oog voor elkaar en we werken als een echt team. Het werken met mensen, kinderen en het contact met ouders en collega’s is wat ik enorm waardeer in mijn werk. Ik haal er energie uit wanneer ik de medewerkers kan ondersteunen in wat er nodig is om de beste zorg voor de kinderen te kunnen bieden. Okidoki biedt voor kinderen een ruime diversiteit aan activiteiten en mogelijkheden om hun talenten te ontdekken. Wij hebben een groot team aan pedagogisch medewerkers die met een hart voor kinderen werken en de geborgenheid en veiligheid kunnen bieden die zij nodig hebben. Ik ben verantwoordelijk voor de locaties Wagenmakerstraat, Eikenlaan en Upstairs.

Praktische informatie

Adresgegevens

Eikenlaan 50
2691 EE ‘s-Gravenzande
T 0174-412761
M 06-33135806

LRK-nummer(s)

Peuteropvang: 384640503
Buitenschoolse opvang: 622328803

Openingstijden

Peuteropvang
maandag t/m vrijdag | 08.15 – 12.15

Buitenschoolse opvang
Dit is een startlocatie voor de BSO kinderen van CBS de Kameleon Eikenlaan
Voorschoolse opvang: 7.30 – 8.30 uur | maandag t/m vrijdag
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 | maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 | maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
(NSO & VAK: op woensdag en vrijdag gaan de van deze school naar de Koningin Julianaweg met uitzondering van de kinderen van gr 1-4 op woensdag)

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande links kunt u de rapporten inzien.

Peuteropvang Eikenlaan: PO Eikenlaan

Buitenschoolse Opvang Eikenlaan: BSO Eikenlaan