Pedagogisch medewerker: Binnen 1 dag een baan bij Okidoki!

Pedagogisch medewerker: Binnen 1 dag een baan bij Okidoki!

Belangrijk!

Op dit moment staan er geen nieuwe ‘Baan in 1 dag’-events gepland. Wel kun je nog steeds solliciteren op de openstaande vacatures. Die vind je hier!

Wil je graag contact met ons werving-en-selectie-team? Mail naar wervingenselectie@okidoki-kdv.nl of bel naar 0174 – 441510 (hoofdkantoor) en vraag naar Rebecca, Kirsten of Tamara!

Op dinsdag 20 september (in ’s-Gravenzande) en donderdag 29 september (in Wateringen) kun je ontdekken of werken bij Okidoki bij je past. Wij zijn namelijk op zoek naar pedagogisch medewerkers (niveau 3 & 4) die zin hebben in een gezellige uitdaging!

Kom vrijblijvend praten over het werken bij Okidoki als pedagogisch medewerker, met én zonder diploma. Je bent van harte welkom, óók als je een overstap naar de kinderopvang overweegt of nog HBO-student bent. Misschien weet je eígenlijk al dat je het allerliefst bij Okidoki werkt..

Wanneer kun je in gesprek?

  • Dinsdag 20 september van 9.00 tot 17.00 uur | Wagenmakerstraat 53, ’s-Gravenzande
  • Donderdag 29 september van 10.00 tot 16.00 uur | Pieter van der Plasstraat 22, Wateringen

 

Alle openstaande vacatures vind je op de vacature-pagina! Kijk vooral of er een locatie tussen zit waar jij graag zou willen werken en laat het ons in je aanmelding weten.

Aanmelden?

Mail naar wervingenselectie@okidoki-kdv.nl met jouw gewenste dag en tijd.
Kirsten van de Ende, Rebecca van Staalduinen of Tamara van der Spek sturen je zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding!

Hoe ziet deze dag eruit?

  1. Via Kirsten van den Ende, Rebecca van Staalduinen of Tamara van der Spek heb jij je aangemeld voor 20 of 29 september en kom je gezellig binnen op de tijd die je met hen hebt afgesproken.
  2. Eerst volgt er een kennismakingsgesprek.
  3. Je kunt een uurtje meedraaien op één van de groepen. Heb je al een voorkeur voor een Okidoki-locatie? Geef die vooral aan ons door!
  4. Zijn we beiden enthousiast over de kennismaking, het meewerken op de groep en heb je een geschikt diploma? Dan volgt er direct een aannamegesprek.

Overstap maken? Met of zonder diploma!

Heb je nog geen geschikt diploma, maar zijn we allemaal enthousiast? Dan brengen we je in contact met onze praktijkopleiders en kun je in een volgend gesprek de mogelijkheden voor een BBL-traject bespreken.

HBO-student pedagogiek of social work?

Zit je inmiddels in of gaat je naar het 3e HBO-leerjaar Pedagogiek of Social work en heb je minimaal 50% van het totale aantal studiepunten binnen? Of ben je PABO-afgestudeerd? Ook dan vinden we het leuk om kennis met je te maken op 20 of 29 september.

Handig om alvast even te doen! Controleer je diploma

Controleer of jouw diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker. Vul je diplomanaam in en je weet het meteen.

Check hier jouw diploma voor de kinderopvang

Heb je vragen over werken bij Okidoki of over 20 en 29 september?

Heb je vragen over het werken in de kinderopvang, jouw diploma, het BBL-traject, de vacatures of over het ‘Een baan in 1 dag’-traject? Mail naar wervingenselectie@okidoki-kdv.nl, bel met Kirsten, Rebecca of Tamara via 0174 – 441510 (hoofdkantoor) of rechtstreeks met Tamara op 06 45885609.

We zien je graag op 20 en 29 september!

Werken bij Okidoki als pedagogisch medewerker

Direct solliciteren?

Sollicitatie formulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Andere berichten

Algemeen

Nieuwsbrief 3: gezonheidsbeleid, compensatie BSO-sluiting, oudercommissie en meer!

Eind september kwam nummer 3 van de nieuwsbrief uit. In dit nummer hebben we het over: Wet kinderopvang, oudercommissie en nog veel meer

Lees meer →
30 jaar Okidoki

Interview Margreet van der Poll met BRAM

“Ik hoop vooral dat over 5 jaar goede kinderopvang voor elk kind en gezin beschikbaar is. Dat het net zo vanzelfsprekend is als school, waarbij …

Lees meer →
Algemeen

Open dag bij BSO buitenlocatie Lange Wateringkade in Kwintsheul | 26 & 27 september

Ontdek hoe buitenschoolse opvang op een van de buitenlocaties van Okidoki is. Bezoek de open dag van buitenschoolse opvang de Waterjutters aan de Lange Wateringkade in Kwintsheul!

Lees meer →
Okidoki 30 jaar jubileum-event - Fotograaf Maarten van der Meer - Auteursrecht 's-Gravenzander 30 jaar Okidoki

Terugblik op jubileum-event: Ridders, prinsessen en een draakje

Een beeldende samenvatting van ons 30-jarig jubileum-event.

Lees meer →