Bekendmaking nieuwe directeur-bestuurder

Bekendmaking nieuwe directeur-bestuurder

Okidoki Kinderopvang maakt nieuwe directeur-bestuurder bekend!

Kinderopvang Okidoki (’s-Gravenzandse Kinderopvang Stichting) stelt met ingang van 1 mei 2023 André Feije aan als nieuwe directeur-bestuurder. André Feije zal Margreet van der Poll per 1 juni 2023 opvolgen.

De Raad van Toezicht, ondernemingsraad, adviescommissie en operationeel directeur waren unaniem. Met zijn brede ervaring en open persoonlijkheid heeft André alles in huis om samen, aan de toekomst van Okidoki te bouwen! André is al meer dan 25 jaar werkzaam in de kinderopvang. De laatste jaren als regiodirecteur bij Humankind. Het Westland is vertrouwd terrein voor André; hij woont er al jaren. Okidoki kijkt uit naar de samenwerking met André én hij naar de kennismaking!

Margreet van der Poll, Directeur-bestuurder van Okidoki Kinderopvang, zal na haar jarenlange inzet, vanaf juni 2023 gaan genieten van een welverdiend pensioen. Margreet heeft de afgelopen 30 jaar dat Okidoki actief is, veel voor Okidoki betekend. Eind mei organiseert de kinderopvang een afscheid voor Margreet om haar te bedanken.

Andere berichten

Algemeen

Het verhaal van Karin over het werken op een babygroep!

Karin, werkzaam als pedagogisch medewerker op een babygroep, vertelt over het verloop van een dag op een babygroep, waarom het stimuleren van de ontwikkeling op deze leeftijd zo belangrijk is wat haar werk zo veel voldoening geeft!

Lees meer →
Algemeen

Pedagogisch medewerker: Binnen 1 dag een baan bij Okidoki!

Binnen 1 dag een baan als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ben jij er bij?

Lees meer →
Algemeen

BSO kinderen Okidoki maken boek: ‘Do zoekt vrienden’ en programma open monumentendag 2023

Op zaterdag 9 september, tijdens de Open Monumentendag 2023, kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar via een kinderspeurtocht met podcast monumenten bezoeken, zelf bouwen, poffertjes eten en luisteren naar het verhaal “DO zoekt vrienden”.

Lees meer →
Algemeen

Het verhaal van Saskia over het werken in de Flexpool!

Saskia, werkzaam als pedagogisch medewerker in de Flexpool, vertelt over de voordelen van het werken in de Flexpool, hoe dit in z’n werk gaat en waarom het werken op diverse locaties zo leuk is!

Lees meer →