GI-GA-WONEN bij Okidoki!

GI-GA-WONEN bij Okidoki!

GI-GA-WONEN! Een paar weken geleden is het BSO woonproject van start gegaan!

Omdat we dit jaar het pand aan de Koningin Julianaweg 59a moeten verlaten, zijn we op zoek naar een nieuwe BSO ruimte! Middels het woonproject willen we hier aandacht voor vragen.

Omdat het jaarthema op de BSO GI-GA-OKIDOKI is, heeft dit gave project deze naam gekregen.

De ruimte boven het hoofdkantoor van Okidoki is ingericht als kinderatelier, waar de kinderen van de BSO stap voor stap aan een droom BSO kunnen bouwen. De kids starten met ontwerpen en bouwen hun eigen ontwerp met Lego, Kapla of ander bouwmateriaal. Vervolgens gaan ze creatief aan de slag met de architectuur door karton, hout en piepschuim te gebruiken. Tot slot kan het schilderen, stofferen, en inrichten beginnen!

We willen de kinderen stimuleren om groots te denken. Wonen op het water, op palen of zand. Er staat een grote bak met water in het pand zodat de kids kunnen experimenteren met bouwwerken die kunnen drijven. Ze mogen dus GI-GA-GROOTS denken en bouwen!

Hoe ziet jouw droom BSO er uit?

Andere berichten

Algemeen

Het verhaal van Karin over het werken op een babygroep!

Karin, werkzaam als pedagogisch medewerker op een babygroep, vertelt over het verloop van een dag op een babygroep, waarom het stimuleren van de ontwikkeling op deze leeftijd zo belangrijk is wat haar werk zo veel voldoening geeft!

Lees meer →
Algemeen

Pedagogisch medewerker: Binnen 1 dag een baan bij Okidoki!

Binnen 1 dag een baan als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ben jij er bij?

Lees meer →
Algemeen

BSO kinderen Okidoki maken boek: ‘Do zoekt vrienden’ en programma open monumentendag 2023

Op zaterdag 9 september, tijdens de Open Monumentendag 2023, kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar via een kinderspeurtocht met podcast monumenten bezoeken, zelf bouwen, poffertjes eten en luisteren naar het verhaal “DO zoekt vrienden”.

Lees meer →
Algemeen

Het verhaal van Saskia over het werken in de Flexpool!

Saskia, werkzaam als pedagogisch medewerker in de Flexpool, vertelt over de voordelen van het werken in de Flexpool, hoe dit in z’n werk gaat en waarom het werken op diverse locaties zo leuk is!

Lees meer →