Bakkershof

Welkom!

De locatie Bakkershof heeft meerdere baby en peutergroepen die veel samen spelen en diverse binnen en buiten -activiteiten ondernemen. Dit zorgt ervoor dat er voor elk kind aansluiting te vinden is. De locatie heeft een grote buitenruimte met 2 verschillende speelpleinen. De pleinen bevatten diverse ontdekkingsmogelijkheden en kinderen mogen zelf kiezen op welk plein ze willen spelen.

Flexibele of aanvullende dagopvang

Deze locatie biedt naast dagopvang, ook flexibele opvang en aanvullende opvang. De flexibele opvang kan interessant zijn wanneer u of uw partner onregelmatige diensten werkt. U kunt bij flexibele opvang alleen de uren afnemen die u nodig heeft (minimaal 30 uur per maand). Voor onze flexibele opvang gelden speciale regels. U kunt deze hier downloaden. Vast aanvullende opvang kunt u afnemen van 07.00 – 07.30 of 18.00 – 18.30. Dit kan interessant zijn wanneer u vaak vroeg begint of laat thuis bent.

Bekijk hier wat de Dagopvang & Peuteropvang bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) op deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 2 groepen dagopvang 0-2 jaar
  • 2 groepen dagopvang 2-4 jaar
  • 1 groep flexibele dagopvang 0-4 jaar
  • 1 combigroep flexibele dagopvang 3-4 jaar/ Peuteropvang 2-4 jaar
  • 1 groep peuteropvang 2-4 jaar

Wat ouders zeggen

"Door de flexibele opvang hoef ik nooit meer bang te zijn dat ik geen opvang heb tijdens mijn onregelmatige diensten"
"Mijn zoontje gaat elke week met plezier naar de opvang en kijkt niet meer naar mij om als ik ‘m weg breng. Voor mij een fijn gevoel dat die het naar zijn zin heeft!" - Denise
"Een gezellig samenzijn leert de kindjes delen en samen spelen." - Charmaine
"Mijn zoon kwam bij Okidoki met een spraakachterstand. Met de liefdevolle begeleiding van de juffen is hij een ontzettende vrolijke jongen geworden die niet meer kan stoppen met kletsen." - Nauman

Deze locatie biedt

Dagopvang en peuteropvang
Grote buitenruimte (2 speelpleinen)
Diverse baby & peutergroepen
Flexibele dagopvang
Aanvullende opvang
Centraal gelegen (bij wateringse veld)
Voldoende parkeermogelijkheden

Leidinggevende op deze locatie

José Koot

"In mijn werk vind ik het leuk om mijn ervaringen met de pedagogisch medewerkers op de groep te delen zodat zij hier hun inspiratie uit kunnen halen.‘"

Bij Okidoki sinds: 2008

Werkzaam bij:
Bakkershof
Orchideehof
Werkdagen:
Maandag, Woensdag, Donderdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met José Koot.
Mijn naam is José Koot. In 2008 ben ik begonnen bij Okidoki als pedagogisch medewerker op de peuteropvang en BSO. Na veel kennis en ervaring met diverse leeftijdsgroepen op te hebben gedaan, ben ik doorgegroeid als leidinggevende. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de locaties Bakkershof en Orchideehof in Wateringen. In mijn werk vind ik het leuk om mijn ervaringen met de pedagogisch medewerkers op de groep te delen zodat zij hier hun inspiratie uit kunnen halen. Ik vind het mooi om te zien dat de kinderen bij Okidoki zo veel diverse mogelijkheden krijgen om te ontdekken: denk aan interactieve vakantieprogramma’s op de BSO, veel spelen met échte materialen en de diverse thema’s bij de dag en-peuteropvang waaronder modder-dag en het voorleesontbijt.

Praktische informatie

Adresgegevens

Bakkershof 140
2291 DE Wateringen
T 0174-225090

LRK-nummer(s)

Dagopvang & peuteropvang: 201660799

Openingstijden

Dagopvang
Maandag t/m vrijdag van 7.30 – 18.00 uur

Flexibele dagopvang
van 7.00 tot 18.00 uur op werkdagen

Aanvullende flexibele opvang
van 7.00-7.30 uur en van 18.00-18.30 uur

Peuteropvang
Maandag t/m vrijdag 08.00 – 12.00 uur
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.00 – 14.00 uur

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Kinderopvang Bakkershof: KDV Bakkershof