Bakkershof

Welkom!

De locatie Bakkershof heeft meerdere baby en peutergroepen die veel samen spelen en diverse binnen en buiten -activiteiten ondernemen. Dit zorgt ervoor dat er voor elk kind aansluiting te vinden is. De locatie heeft een grote buitenruimte met 2 verschillende speelpleinen. De pleinen bevatten diverse ontdekkingsmogelijkheden en kinderen mogen zelf kiezen op welk plein ze willen spelen.

Flexibele of aanvullende dagopvang

Deze locatie biedt naast dagopvang, ook flexibele opvang en aanvullende opvang. De flexibele opvang kan interessant zijn wanneer u of uw partner onregelmatige diensten werkt. U kunt bij flexibele opvang alleen de uren afnemen die u nodig heeft (minimaal 30 uur per maand). Voor onze flexibele opvang gelden speciale regels. U kunt deze hier downloaden. Vast aanvullende opvang kunt u afnemen van 07.00 – 07.30. Dit kan interessant zijn wanneer u vaak vroeg begint met werken.

Bekijk hier wat de Dagopvang & Peuteropvang bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) onderaan pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 2 groepen dagopvang 0-2 jaar
  • 2 groepen dagopvang 2-4 jaar
  • 1 groep flexibele dagopvang 0-4 jaar
  • 1 combigroep flexibele dagopvang 3-4 jaar/ Peuteropvang 2-4 jaar
  • 1 groep peuteropvang 2-4 jaar

Wat ouders zeggen

"Door de flexibele opvang hoef ik nooit meer bang te zijn dat ik geen opvang heb tijdens mijn onregelmatige diensten"
"Mijn zoontje gaat elke week met plezier naar de opvang en kijkt niet meer naar mij om als ik ‘m weg breng. Voor mij een fijn gevoel dat die het naar zijn zin heeft!" - Denise
"Een gezellig samenzijn leert de kindjes delen en samen spelen." - Charmaine
"Mijn zoon kwam bij Okidoki met een spraakachterstand. Met de liefdevolle begeleiding van de juffen is hij een ontzettende vrolijke jongen geworden die niet meer kan stoppen met kletsen." - Nauman

Deze locatie biedt

Dagopvang en peuteropvang
Grote buitenruimte (2 speelpleinen)
Diverse baby & peutergroepen
Flexibele dagopvang
Aanvullende opvang
Centraal gelegen (bij wateringse veld)
Voldoende parkeermogelijkheden

Leidinggevende op deze locatie

Rowena Duits

"De visie van Okidoki, ontdek het talent dat je bent, staat centraal omdat de kinderen van jongs af aan worden gestimuleerd te ontdekken wie zij zijn, waarbij echt ruimte is voor de individuele ontwikkeling van elk kind."

Bij Okidoki sinds: 2023

Werkzaam bij:
Bakkershof
Spinel 19
Koningin Julianaweg 59a
Werkdagen:
Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Rowena Duits.
Mijn naam is Rowena Duits. Op de Bakkershof vervang ik het verlof van mijn collega leidinggevende José Koot. Sinds april 2023 ben ik werkzaam als Leidinggevende bij Okidoki. Ik heb hiervoor een aantal jaren als (regio)manager in de horeca gewerkt. Naast mijn vaste baan heb ik jaren met plezier opgepast op kinderen van verschillende leeftijden. Daar is bij mij de passie om met kinderen te werken ontstaan, vandaar de overgang naar de Kinderopvang. Het mooie aan Okidoki vind ik dat de kinderen én pedagogisch medewerkers echt centraal in de organisatie staan. In mijn ogen is een fijne, open werksfeer en sterke samenwerking een belangrijke basis om de kinderen de beste opvang te kunnen bieden. Ik draag daar graag mijn steentje als leidinggevende aan bij onder het motto ‘samen sta je sterk’. De slogan van Okidoki, ‘Ontdek het talent dat je bent’, staat centraal omdat de kinderen van jongs af aan worden gestimuleerd te ontdekken wie zij zijn, waarbij echt ruimte is voor de individuele ontwikkeling van elk kind.

Praktische informatie

Adresgegevens

Bakkershof 140
2291 DE Wateringen
T 0174-225090

LRK-nummer(s)

Dagopvang & peuteropvang: 201660799

Openingstijden

Dagopvang
Maandag t/m vrijdag van 7.30 – 18.00 uur

Flexibele dagopvang
van 7.00 tot 18.00 uur op werkdagen

Aanvullende flexibele opvang
van 7.00-7.30 uur

Peuteropvang
Maandag t/m vrijdag 08.00 – 12.00 uur
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.00 – 14.00 uur

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Kinderopvang Bakkershof: KDV Bakkershof