De Savornin Lohmanstraat

Welkom!

Okidoki Savornin Lohmanstraat biedt peuteropvang en buitenschoolse opvang. Okidoki heeft een goede samenwerking met basisschool De Regenboog en Islamitische basisschool Yunus Emre. Okidoki Kinderopvang en de scholen zijn in het zelfde pand gevestigd. Dit zorgt dat er voor veel kinderen een goede basis is voor de overgang van de ontwikkeling als peuter naar het basisonderwijs.

Er wordt samengewerkt door het delen van ruimtes en het samen vieren van feestelijke gelegenheden. Ook wordt er door school op Okidoki-thema’s ingespeeld. Het wennen in de kleutergroep verloopt soepel gezien de kinderen in hetzelfde pand zijn opgevangen en de leerkrachten al hebben leren kennen.

Bekijk hier wat de Peuteropvang 2-4 jaar & BSO bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) onderaan deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep peuteropvang
  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"De pedagogisch medewerkers staan er altijd met een lach, zijn behulpzaam en luisteren. Het is fijn dat er altijd vaste medewerkers op de groep staan, zodat het kindje altijd een vertrouwd gezicht ziet. Het is er veilig en vertrouwd." - Ouder peuteropvang
"Ik, moeder van twee bij BSO Okidoki Savornin Lohmanstraat in Naaldwijk, heb altijd grote moeite om ze mee naar huis te krijgen: "Mam, ben je er nu al...?" - Ouder BSO

Deze locatie biedt

Peuteropvang en BSO
Goede samenwerking met school (Yunus Emre & De Regenboog Naaldwijk)
Ruime parkeergelegenheid
Ruime en gezellig ingerichte lokalen
Huiselijke sfeer

Leidinggevende op deze locatie

Yvette Korporaal

"Ik probeer de pedagogisch medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is, namelijk de kinderen een geweldige dag bezorgen!"

Bij Okidoki sinds: 2022

Werkzaam bij:
De Savornin Lohmanstraat
De Hoogvlieger
Lange Spruit
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Yvette Korporaal.
Mijn naam is Yvette Korporaal. Ik werk sinds februari 2022 als leidinggevende bij Okidoki. Na mijn opleiding HBO Jeugdwelzijnswerk ben ik in 1985 begonnen op de groep bij een kinderdagverblijf voor meervoudig gehandicapten. Na een aantal jaren ben ik door verhuizing in de reguliere kinderopvang terecht gekomen als adjunct-hoofd van een aantal locaties. In 1990 heb ik mijn MO-A pedagogiek gehaald en in de loop van de jaren ervaring opgedaan in verschillende functies: Bemiddelingsmedewerker gastouderopvang, Coördinator Gastouderbureau, Clustermanager KDV/BSO/PO/VE, Regiomanager en Operationeel directeur. Daarnaast heb ik de opleidingen management en bedrijfskunde gedaan. Inmiddels ben ik bij elkaar al zo’n 30 jaar werkzaam in dit vakgebied. Okidoki is een maatschappelijke kinderopvang organisatie met oog voor ieders talent, zowel bij de kinderen als bij de medewerkers. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het is een platte organisatie met direct contact tussen pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en directie. Ieders inbreng wordt gewaardeerd. Er wordt veel aandacht aan de inhoud besteed en dat is waar het om draait, het kind en de medewerkers staan centraal. Een lerende organisatie die veel steekt in het (extra) opleiden van de medewerkers. Ik vind het vooral leuk om mensen te coachen en begeleiden, en een luisterend oor te zijn voor medewerkers, kinderen en ouders. Het blijft een leuke uitdaging om nieuwe locaties te ontwikkelen en de samenwerking met het onderwijs aan te gaan, altijd met het belang van de kinderen in mijn achterhoofd. Ik probeer de pedagogisch medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is, namelijk de kinderen een geweldige dag bezorgen!

Praktische informatie

Adresgegevens

De Savornin Lohmanstraat 1
2672 BB Naaldwijk
T 06-47762569

LRK-nummer(s)

Peuteropvang: 195851365
Buitenschoolse opvang: 737113054

Openingstijden

Peuteropvang
8.15-12.15 uur maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Buitenschoolse opvang
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Peuteropvang De Savornin Lohmanstraat: PO De Savornin Lohmanstraat

Buitenschoolse Opvang De Savornin Lohmanstraat: BSO De Savornin Lohmanstraat