Dr. Schaepmanstraat

Welkom!

De locatie Dr. Schaepmanstraat is kleinschalig heeft 1 groep dagopvang 0-4 en 1 peutergroep die veel samen spelen en diverse binnen en buiten -activiteiten ondernemen. Dit zorgt ervoor dat er voor elk kind aansluiting te vinden is. De locatie heeft een eigen buitenruimte waarin ‘groen’ en ontdekken centraal staan.

Okidoki heeft een fijne samenwerking met basisschool de Hofvilla. De groepsruimtes van Okidoki zijn gevestigd in de basisschool. De oudste peuters bezoeken periodiek de kleuterklassen om even mee te spelen of gedag te zeggen. Zo kunnen kinderen zo nodig extra gaan wennen in de kleuterklassen. Dit zorgt dat er voor veel kinderen een goede basis is voor de overgang van de ontwikkeling als peuter, naar het basisonderwijs. Er is nauw contact met de intern begeleider van de school en het overdragen van de kinderen kan daardoor gedaan worden op maat en vanuit betrokkenheid.

Er worden op deze locatie ‘ateliers’ gegeven waardoor kinderen van school kennis kunnen maken met het vak kinderopvang. Okidoki en de Hofvilla ondernemen gezamenlijke (thema)activiteiten, kijken samen voorstellingen en vieren samen feestjes.

Bekijk hier wat de Dagopvang, Peuteropvang & BSO bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) op deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep dagopvang 0-4 jaar
  • 1 peuteropvang 2-4 jaar
  • 1 groep buitenschoolse opvang 4 t/m 12 jaar

Wat ouders zeggen

"Er worden tijdens de schoolvakanties altijd leuke activiteiten georganiseerd. Ook buiten de vakanties heeft mij zoontje het ontzettend naar zijn zin. Mijn dochters zijn gek op de leidsters en gaan elke keer met alle plezier naar de peuterspeelzaal! Er zijn leuke leerthema’s en er is oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de kindjes. Ook de communicatie met de ouders is helder." - Kirsten

Deze locatie biedt

Dagopvang, peuteropvang en BSO
Kleinschalig
Nauwe samenwerking met school (De Hofvilla)
Atelier voor groep 6-8 waar kinderen kennis kunnen maken met het werkveld
Warme overdracht en doorstroom van peuters naar kleuters
Gezamelijke activiteiten
Dicht bij Hofpark

Leidinggevende op deze locatie

Susan Zwinkels

"In mijn werk vind ik het belangrijk dat we voor het kind een fijne en leerzame omgeving bieden, maar ook dat ouders en medewerkers zich thuis voelen bij ons."

Bij Okidoki sinds: 2002

Werkzaam bij:
Pieter van der Plasstraat
Dr. Schaepmanstraat
Harry Hoekstraat
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Susan Zwinkels.
Mijn naam is Susan Zwinkels. Ik werk al bij Okidoki sinds 2002. Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker op de groep. Na het opdoen van kennis en ervaring binnen deze mooie organisatie, ben ik in 2007 doorgegroeid als leidinggevende. Ik ben verantwoordelijk voor de locaties Pieter van der Plasstraat, Dr. Schaepmanstraat en Harry Hoekstraat in Wateringen. In mijn werk vind ik het belangrijk dat we voor het kind een fijne en leerzame omgeving bieden, maar ook dat ouders en medewerkers zich thuis voelen bij ons. Ik krijg er energie van om met een enthousiast team te werken die zich met passie inzet voor de kinderen.

Praktische informatie

Adresgegevens

Dr. Schaepmanstraat 2
2291 SX Wateringen
T 0174-820418
M 06-49661232

LRK-nummer(s)

Dagopvang & Peuteropvang: 208800360
Buitenschoolse opvang: 916869027

Openingstijden

Dagopvang
7.30 – 18.00 uur | maandag t/m vrijdag

Peuteropvang
08.30-12.30 uur | woensdag en vrijdag
08.30-14.30 uur | maandag, dinsdag en donderdag

Buitenschoolse opvang
Voorschoolse opvang: 7.30 – 8.30 uur
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 | maandag t/m vrijdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 | maandag t/m vrijdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Kinderopvang en Peuteropvang Dr. Schaepmanstraat: KDV/PO Dr.Schaepmanstraat

Buienschoolse opvang Dr. Schaepmanstraat: BSO Dr. Schaepmanstraat