Harry Hoekstraat

Welkom!

De locatie Harry Hoekstraat is een kleinschalige gezellige locatie met 1 peutergroep. Er wordt een diversiteit aan activiteiten met ontdekkingsmogelijkheden ondernomen en er wordt gebruik gemaakt van binnen en buitenruimten.

Bij deze locatie worden BSO kinderen van Basisschool de Hofvilla, de Pieter van der Plasschool en (gedeeltelijk) van basisschool de Kyckert opgevangen. Okidoki Harry Hoekstraat heeft in combinatie met de BSO startlocatie Okidoki Dr. Schaepmanstraat, een goede samenwerking met deze scholen.

In het pand zijn ook enkele klassen van basisschool de Hofvilla gevestigd. Door de kleinschaligheid kent men elkaar en is de drempel om contact te hebben met school klein. In de gezamenlijke keuken ontmoeten de kinderen elkaar voor het doen van leuke kookactiviteiten. En wekelijks komen de kinderen uit groep 7 voorlezen bij de peuters.

Bekijk hier wat de Peuteropvang & BSO bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) onderaan deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep peuteropvang 2-4
  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Juf Ramona is een fantastisch mens met veel ervaring. Mijn zoontje van 2 jaar maakt gigantische sprongen in zijn ontwikkeling. Zelfs in het weekend vraagt onze peuter naar ‘juf moma'." - Naoual

Deze locatie biedt

Peuteropvang en BSO
VE locatie
Samenwerking met school (Hofvilla)
Verschillende ruimtes voor activiteiten uit activiteitenschijf van 4
Huiselijk sfeer
Kleinschalige peuteropvang (max 12 kinderen)
Alleen ochtenden peuteropvang 08.30–12.30 uur
Tegenover Pieter vd Plas en nabij het Hofpark

Leidinggevende op deze locatie

Franka Ritter

"Het leukst aan mijn werk vind ik het samen met het team zorgdragen voor een fijne en vertrouwde omgeving waar kinderen hun talenten ontdekken en deze spelenderwijs kunnen ontwikkelen."

Bij Okidoki sinds: 2023

Werkzaam bij:
Dr. Schaepmanstraat
Harry Hoekstraat
Orchideehof
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Franka Ritter.
Mijn naam is Franka Ritter en sinds januari 2023 werk ik als leidinggevende bij Okidoki. Ik ben verantwoordelijkheid voor een aantal opvanglocaties in Wateringen; Orchideehof, Dr. Schaepmanstraat en Harry Hoekstraat. Tijdens mijn opleiding HBO Bachelor of Social Work heb ik bij een andere kinderopvangorganisatie gewerkt. En bij een kleinschalige peuteropvang-organisatie heb ik ervaring opgedaan als beleidsmedewerker. Ik draai dus al even mee in de kinderopvang, al sinds 2011! Daarna ben ik onderwijsondersteuner geweest in het basisonderwijs. Al deze ervaring neem ik mee als leidinggevende bij Okidoki. Het leukst aan mijn werk vind ik het samen met het team zorgdragen voor een fijne en vertrouwde omgeving waar kinderen hun talenten ontdekken en deze spelenderwijs kunnen ontwikkelen, een luisterend oor zijn voor het team en ouders/verzorgers én samen met hen voor een fijne tijd bij Okidoki te zorgen.

Praktische informatie

Adresgegevens

Harry Hoekstraat 2
2291 SN Wateringen
T 06-82094888

LRK-nummer(s)

Peuteropvang: 264862247
Buitenschoolse opvang: 180201578

Openingstijden

Peuteropvang
08.30-12.30 uur maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Buitenschoolse opvang
Dit is een BSO doorstroomlocatie van de BSO Dr. Schaepmanstraat
Voorschoolse opvang: 7.30-8.30 uur
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 maandag, dinsdag en donderdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 maandag, dinsdag en donderdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Peuteropvang Harry Hoekstraat: PO Harry Hoekstraat

Buitenschoolse Opvang Harry Hoekstraat: BSO Harry Hoekstraat