Harry Hoekstraat

Welkom!

De locatie Harry Hoekstraat is een kleinschalige gezellige locatie met 1 peutergroep. Er wordt een diversiteit aan activiteiten met ontdekkingsmogelijkheden ondernomen en er wordt gebruik gemaakt van binnen en buitenruimten.

Bij deze locatie worden BSO kinderen van Basisschool de Hofvilla, de Pieter van der Plasschool en (gedeeltelijk) van basisschool de Kyckert opgevangen. Okidoki Harry Hoekstraat heeft in combinatie met de BSO startlocatie Okidoki Dr. Schaepmanstraat, een goede samenwerking met deze scholen.

In het pand zijn ook enkele klassen van basisschool de Hofvilla gevestigd. Door de kleinschaligheid kent men elkaar en is de drempel om contact te hebben met school klein. In de gezamenlijke keuken ontmoeten de kinderen elkaar voor het doen van leuke kookactiviteiten. En wekelijks komen de kinderen uit groep 7 voorlezen bij de peuters.

Bekijk hier wat de Peuteropvang & BSO bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) op deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep peuteropvang 2-4
  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Juf Ramona is een fantastisch mens met veel ervaring. Mijn zoontje van 2 jaar maakt gigantische sprongen in zijn ontwikkeling. Zelfs in het weekend vraagt onze peuter naar ‘juf moma'." - Naoual

Deze locatie biedt

Peuteropvang en BSO
VE locatie
Samenwerking met school (Hofvilla)
Verschillende ruimtes voor activiteiten uit activiteitenschijf van 4
Huiselijk sfeer
Kleinschalige peuteropvang (max 12 kinderen)
Alleen ochtenden peuteropvang 08.30–12.30 uur
Tegenover Pieter vd Plas en nabij het Hofpark

Leidinggevende op deze locatie

Susan Zwinkels

"In mijn werk vind ik het belangrijk dat we voor het kind een fijne en leerzame omgeving bieden, maar ook dat ouders en medewerkers zich thuis voelen bij ons."

Bij Okidoki sinds: 2002

Werkzaam bij:
Pieter van der Plasstraat
Dr. Schaepmanstraat
Harry Hoekstraat
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Susan Zwinkels.
Mijn naam is Susan Zwinkels. Ik werk al bij Okidoki sinds 2002. Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker op de groep. Na het opdoen van kennis en ervaring binnen deze mooie organisatie, ben ik in 2007 doorgegroeid als leidinggevende. Ik ben verantwoordelijk voor de locaties Pieter van der Plasstraat, Dr. Schaepmanstraat en Harry Hoekstraat in Wateringen. In mijn werk vind ik het belangrijk dat we voor het kind een fijne en leerzame omgeving bieden, maar ook dat ouders en medewerkers zich thuis voelen bij ons. Ik krijg er energie van om met een enthousiast team te werken die zich met passie inzet voor de kinderen.

Praktische informatie

Adresgegevens

Harry Hoekstraat 2
2291 SN Wateringen
T 06-82094888

LRK-nummer(s)

Peuteropvang: 264862247
Buitenschoolse opvang: 180201578

Openingstijden

Peuteropvang
08.30-12.30 uur maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Buitenschoolse opvang
Dit is een BSO doorstroomlocatie van de BSO Dr. Schaepmanstraat
Voorschoolse opvang: 7.30-8.30 uur
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 maandag, dinsdag en donderdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 maandag, dinsdag en donderdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Peuteropvang Harry Hoekstraat: PO Harry Hoekstraat

Buitenschoolse Opvang Harry Hoekstraat: BSO Harry Hoekstraat