Lange Spruit

Welkom!

Okidoki Lange Spruit heeft een intensieve samenwerking met basisschool De Kyckert. Okidoki en de school zijn in het zelfde pand gevestigd en hoewel de groepen 1/2 en peuters een eigen lokaal hebben, delen ze ook een unitruimte. Dit zorgt voor veel peuters voor een goede basis in de overgang van peuter, naar het basisonderwijs. In de zogenaamde unitruimte spelen kleuters en de oudste peuters samen. De thema’s van peuter- en kleutergroepen worden op elkaar afgestemd. Bijna 4 jarige peuters gaan op bezoek in de kleuterklassen en we ontmoeten elkaar regelmatig op het speelplein, in de gymzaal,  bij feesten en bij voorstellingen. Er is nauw contact met de interne begeleider van de school waardoor de overdracht van peuters naar kleuters op maat en vanuit betrokkenheid verloop.

De BSO is nog betrekkelijk nieuw en kleinschalig. Ook daar staat betrokkenheid bij de kinderen, in de samenwerking tussen Okidoki en school centraal. Het kleinschalige karakter van de BSO maakt dat kinderen medezeggenschap hebben bij het bedenken en doen van de activiteiten. Omdat de locatie BSO in hetzelfde pand biedt, blijft dit een vertrouwde en herkenbare omgeving voor uw kind.

Bekijk hier wat de Peuteropvang & BSO bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) onderaan deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep peuteropvang 2-4 jaar
  • 1 groep BSO

Wat ouders zeggen

"Erg aardig en behulpzaam personeel, dochter erg blij om 3 jaar bij okidoki door te brengen" - Barbara

Deze locatie biedt

Peuteropvang en BSO
Kleinschalige locatie met klein team
Peuterlokaal in school (bij de kleuters)
Eigen speelplein voor peuters
Nauwe samenwerking met school (de Kyckert)
Goede overgang van peuteropvang naar school
Sfeervolle groepsruimte BSO
BSO samenwerking met locatie Harry Hoekstraat
Veel ontwikkel en spelmaterialen
Speeltuinen in omgeving
Centraal gelegen (De Venen en Molenwijk)
Voldoende parkeergelegenheid

Leidinggevende op deze locatie

José Prins

"Wat ik leuk vind aan het werk als leidinggevende is de veelzijdigheid van de functie, het nastreven en bieden van kwaliteit, het contact met ouders, het begeleiden en ondersteunen van medewerkers én het werken in teamverband in een organisatie waarin je elkaar kent."

Bij Okidoki sinds: 2015

Werkzaam bij:
Leeuwerik
Lange Spruit
Werkdagen:
Dinsdag, Woensdag, Donderdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met José Prins.
Mijn naam is José Prins. Ik werk sinds 2015 met veel plezier als leidinggevende bij Okidoki. Als leidinggevende heb ik inmiddels ervaring in diverse werksoorten (dagopvang, peuteropvang & BSO) én op diverse locaties. Deze ervaringen met kinderen van klein naar groot, en het samenwerken in een fijn team helpen mij om dit werk te doen. Wat ik leuk vind aan het werk als leidinggevende is de veelzijdigheid van de functie, het nastreven en bieden van kwaliteit, het contact met ouders, het begeleiden en ondersteunen van medewerkers én het werken in teamverband in een organisatie waarin je elkaar kent. Bij Okidoki bieden we graag een totaalpakket aan activiteiten, onder ons motto “Ontdek het talent dat je bent”. Dat geldt natuurlijk voor de kinderen, maar dat streven we ook na bij de medewerkers. De locatie Leeuwerik in Kwintsheul en de Lange Spruit in Wateringen vallen onder mijn verantwoordelijkheid.

Praktische informatie

Adresgegevens

Lange Spruit 88
2291 LC Wateringen
T 06-82457030

LRK-nummer(s)

Peuteropvang: 211881089
Buitenschoolse opvang: 337130929

Openingstijden

Peuteropvang
08.30-12.30 uur op maandag tot en met vrijdag
08.30-14.30 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Buitenschoolse opvang
Voorschoolse opvang (VSO): 7.30 – 8.30 uur
Naschoolse opvang (NSO): 14.30-18.00 uur, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag / 12.15-18.00 uur op woensdag
Vakantieopvang (VAK): 7.30-18.00 uur op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Rapporten (gesubsidieerde)peuteropvang Lange Spruit

Rapporten buitenschoolse opvang Lange Spruit