Lange Spruit

Welkom!

Okidoki Lange Spruit en de basisschool de Kyckert zijn in het zelfde pand gevestigd. Er is een fijne samenwerking met de school. Door de kleinschaligheid en intensieve samenwerking bieden we de peuters een vanzelfsprekende doorgaande lijn naar het basisonderwijs.

De thema’s van peuter- en kleutergroepen worden op elkaar afgestemd. Ook spelen we samen op het speelplein, in de gymzaal en genieten met elkaar van feesten en voorstellingen. Vanaf 3 jaar gaan de peuters op bezoek in de kleuterklassen.

Bij deze kleinschalige BSO staat betrokkenheid in de samenwerking tussen Okidoki en school centraal. Het kleinschalige karakter van de BSO maakt dat kinderen medezeggenschap hebben bij het bedenken en doen van de activiteiten. Omdat de locatie BSO in hetzelfde pand biedt, blijft dit een vertrouwde en herkenbare omgeving voor uw kind.

Bekijk hier wat de Peuteropvang & BSO bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) onderaan deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep peuteropvang 2-4 jaar
  • 1 groep BSO

Wat ouders zeggen

"Erg aardig en behulpzaam personeel, dochter erg blij om 3 jaar bij okidoki door te brengen" - ouder peuteropvang

Deze locatie biedt

Peuteropvang en BSO
Kleinschalige locatie met klein team
Peuterlokaal in school (bij de kleuters)
Eigen speelplein voor peuters
Nauwe samenwerking met school (de Kyckert)
Warme overdracht van peuteropvang naar school
Sfeervolle groepsruimte BSO
BSO samenwerking met locatie Harry Hoekstraat
Veel ontwikkel en spelmaterialen
Speeltuinen in omgeving
Centraal gelegen (De Venen en Molenwijk)
Voldoende parkeergelegenheid

Leidinggevende op deze locatie

Yvette Korporaal leidinggevende bij Okidoki Kinderopvang

Yvette Korporaal

""Ik probeer de pedagogisch medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is, namelijk de kinderen een geweldige dag bezorgen!""

Bij Okidoki sinds: 2022

Werkzaam bij:
Lange Spruit
De Savornin Lohmanstraat
De Hoogvlieger
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Yvette Korporaal.
Mijn naam is Yvette Korporaal. Ik werk sinds februari 2022 als leidinggevende bij Okidoki. Na mijn opleiding HBO Jeugdwelzijnswerk ben ik in 1985 begonnen op de groep bij een kinderdagverblijf voor meervoudig gehandicapten. Na een aantal jaren ben ik door verhuizing in de reguliere kinderopvang terecht gekomen als adjunct-hoofd van een aantal locaties. In 1990 heb ik mijn MO-A pedagogiek gehaald en in de loop van de jaren ervaring opgedaan in verschillende functies: Bemiddelingsmedewerker gastouderopvang, Coördinator Gastouderbureau, Clustermanager KDV/BSO/PO/VE, Regiomanager en Operationeel directeur. Daarnaast heb ik de opleidingen management en bedrijfskunde gedaan. Inmiddels ben ik bij elkaar al zo’n 30 jaar werkzaam in dit vakgebied. Okidoki is een maatschappelijke kinderopvang organisatie met oog voor ieders talent, zowel bij de kinderen als bij de medewerkers. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het is een platte organisatie met direct contact tussen pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en directie. Ieders inbreng wordt gewaardeerd. Er wordt veel aandacht aan de inhoud besteed en dat is waar het om draait, het kind en de medewerkers staan centraal. Een lerende organisatie die veel steekt in het (extra) opleiden van de medewerkers. Ik vind het vooral leuk om mensen te coachen en begeleiden, en een luisterend oor te zijn voor medewerkers, kinderen en ouders. Het blijft een leuke uitdaging om nieuwe locaties te ontwikkelen en de samenwerking met het onderwijs aan te gaan, altijd met het belang van de kinderen in mijn achterhoofd. Ik probeer de pedagogisch medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is, namelijk de kinderen een geweldige dag bezorgen!

Praktische informatie

Adresgegevens

Lange Spruit 88
2291 LC Wateringen
T 06-82457030

LRK-nummer(s)

Peuteropvang: 211881089
Buitenschoolse opvang: 337130929

Openingstijden

Peuteropvang
08.30-12.30 uur op maandag tot en met vrijdag
08.30-14.30 uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Buitenschoolse opvang
Voorschoolse opvang (VSO): 7.30 – 8.30 uur
Naschoolse opvang (NSO): einde schooltijd tot 18.00 uur, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag / einde schooltijd tot 18.00 uur op woensdag
Vakantieopvang (VAK): 7.30-18.00 uur op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Rapporten (gesubsidieerde)peuteropvang Lange Spruit

Rapporten buitenschoolse opvang Lange Spruit