Lange Wateringkade

Welkom!

In het natuurlijke buitengebied van Kwintsheul vindt u buitengroep de Waterjutters. Deze locatie aan de Lange Wateringkade biedt zowel naschoolse als vakantieopvang aan de oudste kinderen van de basisschool die in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Bij de Waterjutters staat buitenspelen centraal. Daarbij hebben we aandacht voor alles wat groeit, bloeit en leeft in de natuur. Kiest u voor deze groep, dan gaat uw kind avontuurlijke activiteiten tegemoet zoals boom klimmen, hutten/torens bouwen, varen en kampvuur maken. Het kan allemaal bij de Waterjutters.

Regen of zonneschijn, buiten zijn is eigenlijk altijd fijn.

De groepen

  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

Het is altijd leuk op de BSO met veel activiteiten en faciliteiten - ouder BSO

Deze locatie biedt

Ruimte voor natuurlijk ontdekken
Veel leuke buitenactiviteiten
52 weken BSO, gesloten op feestdagen
Samenwerking met buitengroep de Strandjutters in 's-Gravenzande

Leidinggevende op deze locatie

José Prins

""Wat ik leuk vind aan het werk als leidinggevende is de veelzijdigheid van de functie, het nastreven en bieden van kwaliteit, het contact met ouders, het begeleiden en ondersteunen van medewerkers én het werken in teamverband in een organisatie waarin je elkaar kent.""

Bij Okidoki sinds: 2015

Werkzaam bij:
Leeuwerik
Lange Wateringkade
Werkdagen:
Dinsdag, Woensdag, Donderdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met José Prins.
Mijn naam is José Prins. Ik werk sinds 2015 met veel plezier als leidinggevende bij Okidoki. Als leidinggevende heb ik inmiddels ervaring in diverse werksoorten (dagopvang, peuteropvang & BSO) én op diverse locaties. Deze ervaringen met kinderen van klein naar groot, en het samenwerken in een fijn team helpen mij om dit werk te doen. Wat ik leuk vind aan het werk als leidinggevende is de veelzijdigheid van de functie, het nastreven en bieden van kwaliteit, het contact met ouders, het begeleiden en ondersteunen van medewerkers én het werken in teamverband in een organisatie waarin je elkaar kent. Bij Okidoki bieden we graag een totaalpakket aan activiteiten, onder ons motto “Ontdek het talent dat je bent”. Dat geldt natuurlijk voor de kinderen, maar dat streven we ook na bij de medewerkers. De locatie Leeuwerik in Kwintsheul en de Lange Spruit in Wateringen vallen onder mijn verantwoordelijkheid.

Praktische informatie

Adresgegevens

Lange Wateringkade 50
De Waterjutters
2295 RP Kwintsheul
T. 06-82047515

 

LRK-nummer(s)

  • Buitenschoolse opvang: 231758406

Openingstijden

Buitenschoolse opvang
Lange Wateringkade 50 (de Waterjutters)
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 uur op maandag, dinsdag en donderdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 maandag, dinsdag en donderdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande links kunt u de rapporten inzien.

Buitenschoolse Opvang Lange Wateringkade: De Waterjutters