Langestraat

Welkom!

Op deze locatie bieden wij BSO aan voor kinderen vanaf 7 jaar. Hier vangen wij de oudere kinderen op van diverse scholen in ‘s-Gravenzande en helpen wij de kinderen op weg naar zelfstandigheid.

De locatie heeft een ruime BSO met diverse thema-gerichte lokalen, ingericht voor de oudere bso kinderen. Zo is er een kunstatelier met ruimte voor tentoonstellingen, grote kookruimte met kookeiland, een legokamer, een bouwkamer, een naaiatelier en een techniekruimte voor STEAM. Van maandag tot vrijdag bieden we een tal van activiteiten, waaruit de kinderen zelf mogen kiezen.

Uniek op deze locatie is STEAM. STEAM staat voor Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics. Met STEAM stimuleer je de ontwikkeling van wetenschappelijk denken en werken. Hierbij zijn twee factoren van belang namelijk het juiste leerproces: werken vanuit denken, doen, én een complete leeromgeving: de Makerspace. Samen vormen ze de basis voor STEAM. Onze medewerkers op locatie zijn ingewerkt tot echte STEAM-coaches om de kinderen goed te kunnen begeleiden. Door STEAM aan te bieden creëren we een tal van mogelijkheden om het technisch talent van de kinderen te stimuleren en hen de creatieve ruimte te geven om zich hierin te ontwikkelen.

Naast de diverse ontwikkelruimte op basis van onze activiteitenschijf van 5, heeft deze locatie en chillruimte waar de kinderen zich na een drukke schooldag even terug kunnen trekken. De locatie heeft een ruime buitenruimte met diverse natuurlijke faciliteiten zoals klimtoestellen, een buitenhuis, een tafeltennistafel en een overkapte ruimte met gezellige picknickbanken. Ook zijn er computers aanwezig waar kinderen in alle rust hun huiswerk kunnen maken of onder begeleiding kunnen computeren.

De groepen

  • 1 groep buitenschoolse opvang
  • Hoofdkantoor

Wat ouders zeggen

De BSO op deze locatie start op 26 februari 2024

Deze locatie biedt

Ruime buitenschoolse opvang
Ruim activiteitenaanbod o.b.v. 'Activiteitenschijf van 5'
Grote natuurlijke buitenruimte
Unieke technieklocatie (STEAM)
Hoofdkantoor Okidoki op 1e etage

Leidinggevende op deze locatie

Rowena Duits

"De visie van Okidoki, ontdek het talent dat je bent, staat centraal omdat de kinderen van jongs af aan worden gestimuleerd te ontdekken wie zij zijn, waarbij echt ruimte is voor de individuele ontwikkeling van elk kind."

Bij Okidoki sinds: 2023

Werkzaam bij:
Spinel 19
Spinel 6-8
Spinel 2
Langestraat
Werkdagen:
Maandag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Rowena Duits.
Mijn naam is Rowena Duits. Sinds april 2023 ben ik werkzaam als Leidinggevende bij Okidoki. Ik heb hiervoor een aantal jaren als (regio)manager in de horeca gewerkt. Naast mijn vaste baan heb ik jaren met plezier opgepast op kinderen van verschillende leeftijden. Daar is bij mij de passie om met kinderen te werken ontstaan, vandaar de overgang naar de Kinderopvang. Het mooie aan Okidoki vind ik dat de kinderen én pedagogisch medewerkers echt centraal in de organisatie staan. In mijn ogen is een fijne, open werksfeer en sterke samenwerking een belangrijke basis om de kinderen de beste opvang te kunnen bieden. Ik draag daar graag mijn steentje als leidinggevende aan bij onder het motto ‘samen sta je sterk’. De slogan van Okidoki, ‘Ontdek het talent dat je bent’, staat centraal omdat de kinderen van jongs af aan worden gestimuleerd te ontdekken wie zij zijn, waarbij echt ruimte is voor de individuele ontwikkeling van elk kind.

Praktische informatie

Adresgegevens

Langestraat 132
2691 BK ‘s-Gravenzande

T Hoofdkantoor: 0174-441510
T BSO: 0174-422902

LRK-nummer(s)

Buitenschoolse opvang: 300750985

Openingstijden

Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 | maandag t/m vrijdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 | maandag t/m vrijdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande links kunt u de rapporten inzien.

Buitenschoolse opvang Langestraat: BSO Langestraat