Obrechtlaan

Welkom!

De locatie biedt een kleine peuteropvang met veel aandacht voor het individuele kind. De Obrechtlaan heeft een zonnig speelplein waar zowel school als Okidoki gebruik van maakt. De locatie is in 2021 geheel opnieuw ingericht.

Okidoki heeft een hele goede samenwerking met basisschool BLINK. Okidoki en de school zijn in het zelfde pand gevestigd. Dit zorgt dat er voor veel kinderen een goede basis is voor de overgang van de ontwikkeling als peuter, naar het basisonderwijs. Er wordt samengewerkt door op elkaar aan te sluiten met thema’s en structureel gezamenlijke activiteiten te ondernemen met de oudste peuters en kleuters. De peuters krijgen ruim de tijd om te wennen in de kleutergroep zodat de overgang naar school soepel verloopt. Ook feestelijke gelegenheden worden samen met school gevierd.  

Bekijk hier wat de Peuteropvang & BSO bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) op deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep peuteropvang
  • 2 groepen buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Het is een mooie locatie met lieve, betrokken medewerkers. De Obrechtlaan heeft de afgelopen tijd enorm vernieuwd. Het lokaal ziet er gezellig uit en bezit veel speel en ontdek mogelijkheden. Mijn dochter moest in het begin even wennen. Hier werd super goed op ingespeeld door de medewerker. Mijn dochter gaat met veel plezier naar de peuteropvang. Ze vraagt elke dag of ze er weer naar toe mag." - Aurora

Deze locatie biedt

Peuteropvang en BSO
Gevestigd in pand basisschool Blink
Goede samenwerking met basisschool Blink
Kleine peuteropvang met veel aandacht voor het individu
In 2021 opnieuw ingericht
Groot & zonnig speelplein

Leidinggevende op deze locatie

Yvette Korporaal

"Ik probeer de pedagogisch medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is, namelijk de kinderen een geweldige dag bezorgen!"

Bij Okidoki sinds: 2022

Werkzaam bij:
Obrechtlaan
Boelhouwerstraat
De Savornin Lohmanstraat
De Hoogvlieger
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Yvette Korporaal.
Mijn naam is Yvette Korporaal. Ik werk sinds februari 2022 als leidinggevende bij Okidoki. Ik ben verantwoordelijk voor de locatie Obrechtlaan in ’s-Gravenzande, Boelhouwerstraat in Heenweg en Savornin Lohmanstraat & De Hoogvlieger in Naaldwijk. Na mijn opleiding HBO Jeugdwelzijnswerk ben ik in 1985 begonnen op de groep bij een kinderdagverblijf voor meervoudig gehandicapten. Na een aantal jaren ben ik door verhuizing in de reguliere kinderopvang terecht gekomen als adjunct-hoofd van een aantal locaties. In 1990 heb ik mijn MO-A pedagogiek gehaald en in de loop van de jaren ervaring opgedaan in verschillende functies: Bemiddelingsmedewerker gastouderopvang, Coördinator Gastouderbureau, Clustermanager KDV/BSO/PO/VE, Regiomanager en Operationeel directeur. Daarnaast heb ik de opleidingen management en bedrijfskunde gedaan. Inmiddels ben ik bij elkaar al zo’n 30 jaar werkzaam in dit vakgebied. Okidoki is een maatschappelijke kinderopvang organisatie met oog voor ieders talent, zowel bij de kinderen als bij de medewerkers. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het is een platte organisatie met direct contact tussen pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en directie. Ieders inbreng wordt gewaardeerd. Er wordt veel aandacht aan de inhoud besteed en dat is waar het om draait, het kind en de medewerkers staan centraal. Een lerende organisatie die veel steekt in het (extra) opleiden van de medewerkers. Ik vind het vooral leuk om mensen te coachen en begeleiden, en een luisterend oor te zijn voor medewerkers, kinderen en ouders. Het blijft een leuke uitdaging om nieuwe locaties te ontwikkelen en de samenwerking met het onderwijs aan te gaan, altijd met het belang van de kinderen in mijn achterhoofd. Ik probeer de pedagogisch medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is, namelijk de kinderen een geweldige dag bezorgen!

Praktische informatie

Adresgegevens

Obrechtlaan 12
2692 BV ‘s-Gravenzande
T 06-47000825

LRK-nummer(s)

Peuteropvang: 205618145
Buitenschoolse opvang: 900837895

Openingstijden

Peuteropvang
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag | 08.00 – 12.00

Buitenschoolse opvang
Dit is een startlocatie voor de BSO kinderen van basisschool Blink
Ook worden hier deels kinderen opgevangen van de Prins Willem Alexanderschool

Voorschoolse opvang: 7.30 – 8.30 uur | maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 | maandag, dinsdag, donderdag

Vakantieopvang: 7.30-18.00 | maandag, dinsdag, donderdag

(NSO & VAK: op woensdag en vrijdag gaan alle kinderen naar de Koningin Julianaweg)

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Peuteropvang Obrechtlaan: PO Obrechtlaan