Obrechtlaan

Welkom!

De locatie biedt een kleine peuteropvang met veel aandacht voor het individuele kind. De Obrechtlaan heeft een zonnig speelplein waar zowel school als Okidoki gebruik van maakt. De locatie is in 2021 geheel opnieuw ingericht en het plein is in 2023 gerenoveerd.

Okidoki heeft een hele goede samenwerking met basisschool BLINK. Okidoki en de school zijn in het zelfde pand gevestigd. Dit zorgt dat er voor veel kinderen een goede basis is voor de overgang van de ontwikkeling als peuter, naar het basisonderwijs. Er wordt samengewerkt door op elkaar aan te sluiten met thema’s en structureel gezamenlijke activiteiten te ondernemen met de oudste peuters en kleuters. De peuters krijgen ruim de tijd om te wennen in de kleutergroep zodat de overgang naar school soepel verloopt. Ook feestelijke gelegenheden worden samen met school gevierd.  

Bekijk hier wat de peuteropvang & BSO bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) onderaan deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep peuteropvang
  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Het is een mooie locatie met lieve, betrokken medewerkers. De Obrechtlaan heeft de afgelopen tijd enorm vernieuwd. Het lokaal ziet er gezellig uit en bezit veel speel en ontdek mogelijkheden. Mijn dochter moest in het begin even wennen. Hier werd super goed op ingespeeld door de medewerker. Mijn dochter gaat met veel plezier naar de peuteropvang. Ze vraagt elke dag of ze er weer naar toe mag." - ouder peuteropvang

Deze locatie biedt

Peuteropvang en BSO
Gevestigd in pand basisschool Blink
Goede samenwerking met basisschool Blink
Kleine peuteropvang met veel aandacht voor het individu
In 2021 opnieuw ingericht
Groot & zonnig speelplein (in 2023 gerenoveerd)

Leidinggevende op deze locatie

Elianne Everding

"Okidoki is voor mij een mooie organisatie omdat er zoveel verschillende mensen zijn maar er toch eenheid is. We willen samen iets goeds neerzetten voor kinderen en ouders."

Bij Okidoki sinds: 2022

Werkzaam bij:
Obrechtlaan
Dresdenweg
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Elianne Everding.
Mijn naam is Elianne Everding. Ik werk sinds januari 2022 als leidinggevende bij Okidoki. Ik ben in de kinderopvang begonnen met invalwerk. Dit maakt dat ik bekend ben met het werk van een pedagogisch medewerker. Daarna heb ik 7 jaar in het onderwijs gewerkt, gevolgd door 1,5 jaar als tekstschrijver. Ik weet dat kinderopvang ontzettend belangrijk is voor werkende ouders. Daarnaast leren kinderen, hoe klein ze ook zijn, heel veel tijdens de uren op de opvang. Dingen als samen spelen, leren wachten op elkaar en creatieve activiteiten komen thuis soms gewoon minder aan bod. Ik vind het mooi om kinderen een veilige plek te bieden, waar zij uitgedaagd worden om zich verder te ontwikkelen. Okidoki is voor mij een mooie organisatie omdat er zoveel verschillende mensen zijn maar er toch eenheid is. We willen samen de best mogelijke opvang bieden voor kinderen en ouders. Ik heb in de eerste weken al veel pedagogisch medewerkers gezien die net een stapje meer zetten, voor hun collega’s én de kinderen als dat nodig is. Bij Okidoki ondersteunen en helpen we elkaar.

Praktische informatie

Adresgegevens

Obrechtlaan 12
2692 BV ‘s-Gravenzande
T 06-47000825

LRK-nummer(s)

Peuteropvang: 205618145
Buitenschoolse opvang: 900837895

Openingstijden

Peuteropvang
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag | 08.00 – 12.00

Buitenschoolse opvang
Voorschoolse opvang: 7.30 – 8.00 uur | maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 | maandag, dinsdag, donderdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 | maandag, dinsdag, donderdag

Welke scholen hier worden opgevangen leest u terug in de locatiebeschrijving van deze locatie. 

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Peuteropvang Obrechtlaan: PO Obrechtlaan
Buitenschoolse opvang Obrechtlaan: BSO Obrecht