Orchideehof

Welkom!

Doordat de locatie een knusse babygroep heeft, de groepen veel samen op ontdekkingsreis gaan, en de peuter en -dagopvang kinderen in 1 groep worden opgevangen, kennen de leidsters de kinderen van alle groepen goed. Dit geeft de kinderen ook de ruimte om aan kinderen van diverse leeftijden te wennen. De locatie is geleden in de woonwijk Esselande en daarom goed bereikbaar (met voldoende parkeergelegenheid).

Bekijk hier wat de Dagopvang & Peuteropvang bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) onderaan deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep dagopvang 0-2 jaar
  • 1 combigroep dagopvang/peuteropvang 2-4 jaar

Wat ouders zeggen

‘Wat een lieve leidsters. Ze kijken echt naar m'n kind en doen hun werk duidelijk met veel plezier’’

Deze locatie biedt

Dagopvang en peuteropvang
In 2019 geopend
Knusse babygroep
In woonwijk Esselande
Groepen ontdekken veel samen
Ruimer dan het lijkt
Grote ontdekruimte peutergroep
Combigroep peuter en dagopvang in 1
Voldoende parkeermogelijkheden

Leidinggevende op deze locatie

Franka Ritter

"Het leukst aan mijn werk vind ik het samen met het team zorgdragen voor een fijne en vertrouwde omgeving waar kinderen hun talenten ontdekken en deze spelenderwijs kunnen ontwikkelen."

Bij Okidoki sinds: 2023

Werkzaam bij:
Orchideehof
Harry Hoekstraat
Dr. Schaepmanstraat
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Donderdag, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Franka Ritter.
Mijn naam is Franka Ritter en sinds januari 2023 werk ik als leidinggevende bij Okidoki. Ik ben verantwoordelijkheid voor een aantal opvanglocaties in Wateringen; Orchideehof, Dr. Schaepmanstraat en Harry Hoekstraat. Tijdens mijn opleiding HBO Bachelor of Social Work heb ik bij een andere kinderopvangorganisatie gewerkt. En bij een kleinschalige peuteropvang-organisatie heb ik ervaring opgedaan als beleidsmedewerker. Ik draai dus al even mee in de kinderopvang, al sinds 2011! Daarna ben ik onderwijsondersteuner geweest in het basisonderwijs. Al deze ervaring neem ik mee als leidinggevende bij Okidoki. Het leukst aan mijn werk vind ik het samen met het team zorgdragen voor een fijne en vertrouwde omgeving waar kinderen hun talenten ontdekken en deze spelenderwijs kunnen ontwikkelen, een luisterend oor zijn voor het team en ouders/verzorgers én samen met hen voor een fijne tijd bij Okidoki te zorgen.

Praktische informatie

Adresgegevens

Orchideehof 24
2292 DM Wateringen
T 0174-820419

LRK-nummer(s)

Dagopvang & peuteropvang: 244714897

Openingstijden

  • Dagopvang
    Maandag t/m vrijdag van 7.30 – 18.00 uur
  • Peuteropvang
    Woensdag van 08.30 – 12.30 uur

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 – 14.30 uur

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Locatie Orchideehof: KDV/PO Orchideehof