Pieter van der Plasstraat

Welkom!

De locatie Pieter van der Plas heeft twee baby en twee peutergroepen die veel samen spelen en diverse binnen en buiten -activiteiten ondernemen. Dit zorgt ervoor dat er voor elk kind aansluiting te vinden is. De locatie heeft een eigen buitenruimte waarin ‘groen’ en ontdekken centraal staan.

Okidoki heeft een fijne samenwerking met basisschool Pieter van der Plas. De groepsruimtes van Okidoki zijn gevestigd in de basisschool. De oudste peuters bezoeken periodiek de kleuterklassen om even mee te spelen of gedag te zeggen. Zo kunnen kinderen zo nodig extra wennen in de kleuterklassen. Dit zorgt dat er voor veel kinderen een goede basis is voor de overgang van de ontwikkeling als peuter, naar het basisonderwijs. Er is nauw contact met de intern begeleider van de school en het overdragen van de kinderen kan daardoor op maat en vanuit betrokkenheid gedaan worden.

Bekijk hier wat de Dagopvang & Peuteropvang bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving onderaan pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 babygroep 0-1 jaar
  • 1 babygroep 0-2 jaar
  • 1 groep peuteropvang 2-4 jaar
  • 1 groep combinatie dagopvang en peuteropvang 2-4 jaar

Wat ouders zeggen

"Door goed opgeleide pedagogisch medewerkers, plezier hebben in hun werk creëren ze voor de kinderen een ideale omgeving om te verblijven buiten huis. M’n dochter loopt erg voor in haar ontwikkeling en daar doet het leidsters alles voor om passend leermateriaal voor haar aan te bieden, topprestatie!" - Ouder peuteropvang
"De juffen zijn allemaal zo lief, ze sturen bijvoorbeeld even een geruststellende foto wanneer ik mijn zoon verdrietig heb achtergelaten. We krijgen altijd zulke lieve foto's en verhaaltjes, echt leuk om te ontvangen wanneer ik op mijn werk zit." - Ouder dagopvang
"Wij hebben thuis redelijk specifieke wensen over de voeding en eetgewoonten van onze zoon en wij vinden het erg fijn hoe goed daar rekening mee wordt gehouden door de juffen op de locatie!" - Ouder dagopvang

Deze locatie biedt

Dagopvang en peuteropvang
Natuurlijke & ruime buitenruimte met ontdekhoekjes
Nauwe samenwerking met school
Overzichtelijke locatie
Centraal gelegen
Groot aanbod aan activiteiten
Gezamenlijk kooklokaal school
Speelzaal waar kinderen hun energie kwijt kunnen

Leidinggevende op deze locatie

Susan Zwinkels

"In mijn werk vind ik het belangrijk dat we voor het kind een fijne en leerzame omgeving bieden, maar ook dat ouders en medewerkers zich thuis voelen bij ons."

Bij Okidoki sinds: 2002

Werkzaam bij:
Pieter van der Plasstraat
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Woensdagochtend, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Susan Zwinkels.
Mijn naam is Susan Zwinkels. Ik werk al bij Okidoki sinds 2002. Ik ben begonnen als pedagogisch medewerker op de groep. Na het opdoen van kennis en ervaring binnen deze mooie organisatie, ben ik in 2007 doorgegroeid als leidinggevende. Ik ben verantwoordelijk voor de locatie Pieter van der Plasstraat. Daarnaast zet ik mij in voor de werving en selectie en ben ik werkzaam als pedagoog binnen Okidoki. In mijn werk vind ik het belangrijk dat we voor het kind een fijne en leerzame omgeving bieden, maar ook dat ouders en medewerkers zich thuis voelen bij ons. Ik krijg er energie van om met een enthousiast team te werken die zich met passie inzet voor de kinderen.

Praktische informatie

Adresgegevens

Pieter van der Plasstraat 22
2291 SE Wateringen
T 0174-763803

LRK-nummer(s)

Dagopvang & Peuteropvang: 637149890

Openingstijden

Dagopvang
Maandag t/m vrijdag van 7.30 – 18.00 uur

Peuteropvang
08.30-12.30 uur woensdag en vrijdag
08.30-14.30 uur maandag, dinsdag en donderdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Kinderopvang Pieter van der Plasstraat: KDV Pieter van der Plasstraat