Prins Bernhardstraat

Welkom!

De opvang van Okidoki en het onderwijs van CBS de Wegwijzer zijn in het zelfde pand gevestigd. De opvang van Okidoki is gevestigd in een nieuw stukje van de school met eigen ingang. Het is een licht en ruim lokaal met veel ramen, waardoor er veel contact is met de omgeving. De buitenruimtes grenzen aan het lokaal. De peuters hebben een natuurlijke buitenspeelruimte.

Okidoki Bernhardstraat heeft een hele goede samenwerking met basisschool CBS De Wegwijzer in ‘s-Gravenzande. De peuters die bijna 4 jaar worden kunnen met een medewerker van Okidoki alvast een aantal keer een kijkje nemen in de kleuterklas. We gebruiken sommige ruimtes van de school zoals het speellokaal, de centrale hal en het handarbeidlokaal. Daarnaast werken we samen met feestelijke activiteiten zoals de Koningsspelen. Omdat de locatie BSO in hetzelfde pand biedt, blijft dit een vertrouwde en herkenbare omgeving voor uw kind.

Bekijk hier wat de Peuteropvang & BSO bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) onderaan deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep peuteropvang 2-4 jaar
  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"De eerste dagen dat onze zoon naar Okidoki ging waren moeilijke dagen voor hem en ons omdat hij weerstand bood en elke dag huilde om naar Okidoki te komen en hij huilde veel toen hij afscheid nam. Maar het duurde niet lang voordat onze zoon zich veilig voelde in Okidoki, ondanks ervaren, geduldige en vriendelijke pedagogisch medewerkers. Nu maakt hij zich klaar om met grote vreugde naar Okidoki te gaan, hij neemt met grote vreugde en geluk afscheid van mij, en hij is daar altijd heel gelukkig, en we zijn de medewerkers hiervoor enorm dankbaar. "Maak je nooit zorgen dat je geliefde kinderen Okidoki voor de eerste keer binnenkomen, want met een ervaren, geduldig en vriendelijk team zal je kind zich kalm en gehecht voelen."

Deze locatie biedt

Peuteropvang en BSO
In school / nauwe samenwerking met school
Nieuwe natuurlijke speelplaats
Eigen lokaal (grote, open frisse ruimte)
Na schooltijd gebruiken we verschillende ruimtes van de school. Kooklokaal, speelzaal.
VE-locatie

Leidinggevende op deze locatie

Sarine de Winter

"In mijn werk bij Okidoki vind ik het belangrijk om medewerkers te bieden wat zij nodig hebben om in hun kracht te staan, zodat medewerkers met hun eigen kwaliteiten kunnen zorgen dat kinderen een fijne en leerzame dag hebben bij Okidoki."

Bij Okidoki sinds: 2009

Werkzaam bij:
Koningin Julianaweg 154a
Prins Bernhardstraat
Van der Kest Wittensstraat
Waalcampus
Werkdagen:
Maandag, Woensdag, Donderdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Sarine de Winter.
Mijn naam is Sarine de Winter. Sinds 1 november 2009 werk ik als leidinggevende bij Okidoki. Van oorsprong ben ik verpleegkundige. Tijdens mijn loopbaan bij Okidoki heb ik verschillende locaties en werkvormen in ’s-Gravenzande aangestuurd. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de locaties Bernhardstraat, van der Kest Wittensstraat en de Waalcampus. In mijn werk bij Okidoki vind ik het belangrijk om medewerkers te bieden wat zij nodig hebben om in hun kracht te staan, zodat medewerkers met hun eigen kwaliteiten kunnen zorgen dat kinderen een fijne en leerzame dag hebben bij Okidoki. De diversiteit aan locaties, groepen en kinderen bij Okidoki is wat het werk en de opvang bij Okidoki zo leuk maakt. Wij hebben te maken kinderen van 0 tot en met 13 jaar.

Praktische informatie

Adresgegevens

Prins Bernhardstraat 28
2691 VK ‘s-Gravenzande
T 0174-820414
M 06-13048899

LRK-nummer(s)

  • Peuteropvang: 147477256
  • Buitenschoolse opvang: 202596606

Openingstijden

Peuteropvang
Maandag t/m vrijdag van 8.15 – 12.15 uur

Buitenschoolse opvang
Dit is een startlocatie voor de BSO kinderen van CBS de Wegwijzer

Voorschoolse opvang: 7.30 – 8.30 uur | maandag t/m vrijdag
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 | maandag, dinsdag en donderdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 | maandag, dinsdag en donderdag

NSO & VAK: op woensdag en vrijdag gaan alle kinderen naar de Koningin Julianaweg.

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande links kunt u de rapporten inzien.

Peuteropvang Prins Bernhardstraat: PO Prins Bernhardstraat

Buitenschoolse Opvang Prins Bernhardstraat: BSO Prins Bernhardstraat