Spinel 19

Welkom!

Locatie Spinel 19 vormt de basislocatie voor buitengroep De Strandjutters. De Strandjutters is voor kinderen vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van een zwemdiploma. Onze pedagogisch medewerkers gaan op maandag, dinsdag, donderdag (ook in schoolvakanties) met De Strandjutters op ontdekking in de natuur. Je kunt De Strandjutters tegenkomen in het Oranjepark, het Julianapark, maar ook op het strand, in het Staelduinse Bos of het Prinsenbos.

De basislocatie beschikt over een groepsruimte en een activiteitenruimte. De groepsruimte is gezellig ingericht met tafels en themahoeken ontdekken, natuur en techniek. De buitenruimte heeft voldoende ruimte om actief te spelen.

Op het strand beschikken we in de zomer over een strandhuisje waarin veel materiaal is om je heerlijk op het strand te vermaken. Ook maken we regelmatig gebruik van een ruime bungalow op Strandpark Vlughtenburg.

De groepen

  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Sinds Saar oud genoeg was om naar de Strandjutters toe te gaan heeft ze er altijd heel veel plezier in gehad. Lekker naar buiten, ravotten in de duinen, strand, het bos of gewoon een middagje in en rond de keet spelen. Nu eind groep 7 en 11 jaar oud ondertussen hebben wij als ouders de vraag gesteld, of ze er niet af wilde en zelf naar huis toe wilde komen. Maar nee, ze wil nog altijd 1 dag in de week met Conny en Petra mee op pad. Ze vindt het nog steeds heerlijk en leuk." - ouder bso

Deze locatie biedt

BSO locatie buitengroep de Strandjutters
Groep beleeft voornamelijk buiten
Buitenactiviteiten in de natuur
Natuurlijk ontdekken
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
Veel beweging
Vaste bungalow als basis bij slecht weer
Nauwe samenwerking met Vlugtenburg
Vlotten en hutten bouwen, ravotten, vies worden, struinen, speuren met metaal detectoren, puin ruimen

Leidinggevende op deze locatie

Rowena Duits

"De visie van Okidoki, ontdek het talent dat je bent, staat centraal omdat de kinderen van jongs af aan worden gestimuleerd te ontdekken wie zij zijn, waarbij echt ruimte is voor de individuele ontwikkeling van elk kind."

Bij Okidoki sinds: 2023

Werkzaam bij:
Spinel 19
Spinel 6-8
Spinel 2
Langestraat
Werkdagen:
Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Rowena Duits.
Mijn naam is Rowena Duits. Sinds april 2023 ben ik werkzaam als Leidinggevende bij Okidoki. Ik heb hiervoor een aantal jaren als (regio)manager in de horeca gewerkt. Naast mijn vaste baan heb ik jaren met plezier opgepast op kinderen van verschillende leeftijden. Daar is bij mij de passie om met kinderen te werken ontstaan, vandaar de overgang naar de Kinderopvang. Het mooie aan Okidoki vind ik dat de kinderen én pedagogisch medewerkers echt centraal in de organisatie staan. In mijn ogen is een fijne, open werksfeer en sterke samenwerking een belangrijke basis om de kinderen de beste opvang te kunnen bieden. Ik draag daar graag mijn steentje als leidinggevende aan bij onder het motto ‘samen sta je sterk’. De slogan van Okidoki, ‘Ontdek het talent dat je bent’, staat centraal omdat de kinderen van jongs af aan worden gestimuleerd te ontdekken wie zij zijn, waarbij echt ruimte is voor de individuele ontwikkeling van elk kind.

Praktische informatie

Adresgegevens

Locatie Spinel 19
Buitengroep De Strandjutters
Spinel 19, 2691 TM ‘s-Gravenzande
T 06-45147053

LRK-nummer(s)

Buitenschoolse opvang: 160877829

Openingstijden

Buitenschoolse opvang
Opvang bij de Strandjutters is mogelijk voor:

  • Kinderen van diverse basisscholen in ‘s-Gravenzande
  • Kinderen vanaf 7 jaar mét een zwemdiploma

Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 maandag, dinsdag en donderdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 maandag, dinsdag en donderdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt  u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Voor locatie Spinel 19:
Spinel 19