Spinel 19

Welkom!

Op deze locatie bieden wij opvang aan buitengroep De Strandjutters voor kinderen vanaf 7 jaar en in het bezit van een zwemdiploma. Onze pedagogisch medewerkers gaan op maandag, dinsdag, donderdag en in de schoolvakanties met een groep kinderen de natuur in. Dit kan zijn naar het Oranjepark, het Julianapark, maar ook naar het strand, het Staelduinse Bos of Het Prinsenbos worden uitstapjes gemaakt.

De basislocatie beschikt over een groepsruimte en een activiteitenruimte. De groepsruimte is gezellig ingericht met tafels en themahoeken ontdekken, natuur en techniek. De buitenruimte heeft  voldoende ruimte om actief te spelen.

Op het strand beschikken we in de zomer over een strandhuisje waarin veel materiaal is om je heerlijk op het strand te vermaken.

De groepen

  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Sinds Saar oud genoeg was om naar de Strandjutters toe te gaan heeft ze er altijd heel veel plezier in gehad. Lekker naar buiten, ravotten in de duinen, strand, het bos of gewoon een middagje in en rond de keet spelen. Nu eind groep 7 en 11 jaar oud ondertussen hebben wij als ouders de vraag gesteld, of ze er niet af wilde en zelf naar huis toe wilde komen. Maar nee, ze wil nog altijd 1 dag in de week met Conny en Petra mee op pad. Ze vindt het nog steeds heerlijk en leuk." - Yvonne

Deze locatie biedt

BSO locatie buitengroep de Strandjutters
Groep beleeft voornamelijk buiten
Activiteiten zoals strand, bos
Natuurlijk ontdekken van omgeving, beestjes / onderwaterwereld / milieu / duurzaamheid
Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
Veel beweging
Op regenachtige dagen is er een vaste basis bij de bungalow (daar timmeren en knutselen met kosteloos materiaal (wat ze hebben gevonden)
Nauwe samenwerking met Vlugtenburg
Groep draagt bij aan het onderhoud van de jutterskeet
Vlotten bouwen , hutten bouwen, ravotten, vies worden, struinen, speuren met metaal detectoren, puin ruimen

Leidinggevende op deze locatie

Leonie Waanders

"Wat ik mooi vind aan het werk bij Okidoki is dat het personeel de ruimte krijgt om zich binnen de organisatie te ontwikkelen. Okidoki vindt het belangrijk om te investeren in de scholing van eigen personeel, wat uiteindelijk bijdraagt in de ontwikkeling van de kinderen."

Bij Okidoki sinds: 2017

Werkzaam bij:
Spinel 19
Spinel 2
Koningin Julianaweg 59a
Werkdagen:
Maandag, Donderdag, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Leonie Waanders.
Mijn naam is Leonie Waanders. Al sinds 2010 werk ik in de kinderopvang. Tijdens mij loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in het coördineren van (sport)activiteiten en begeleiden van anderen. In 2017 ben ik bij Okidoki begonnen als activiteitencoördinator. Na een jaar heb ik mij binnen Okidoki verder ontwikkeld en ben ik gestart als leidinggevende. Ik ben als leidinggevende verantwoordelijk voor de locaties Spinel 2, Koningin Julianaweg 59A en Spinel 19 in ’s-Gravenzande. Wat ik mooi vind aan het werk bij Okidoki is dat het personeel de ruimte krijgt om zich binnen de organisatie te ontwikkelen. Okidoki vindt het belangrijk om te investeren in de scholing van eigen personeel, wat uiteindelijk bijdraagt in de ontwikkeling van de kinderen. Bij Okidoki wordt er altijd gekeken door de ogen van het kind. Door de ruimdenkendheid van de organisatie is er een breed aanbod aan activiteiten en wordt er altijd meegegaan in nieuwe trends en ontwikkelingen.

Praktische informatie

Adresgegevens

Locatie Spinel 19
Buitengroep De Strandjutters
Spinel 19, 2691 TM ‘s-Gravenzande
T 06-45147053

LRK-nummer(s)

Buitenschoolse opvang: 160877829

Openingstijden

Buitenschoolse opvang
Opvang bij de Strandjutters is mogelijk voor:

  • Kinderen van diverse basisscholen in ‘s-Gravenzande
  • Kinderen vanaf 7 jaar mét een zwemdiploma

Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 maandag, dinsdag en donderdag
Vakantieopvang: 7.30-18.00 maandag, dinsdag en donderdag

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt  u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Voor locatie Spinel 19:
Spinel 19