Spinel 2

Welkom!

De locatie Spinel 2 is een kleine en knusse locatie en is centraal gelegen tussen diverse basisscholen. Op deze locatie bieden we opvang aan in Het KADO, een samenwerkingsproject tussen CBS De Kameleon, OBS De Driekleur, Dalton en Okidoki.

De dagopvang heeft één babygroep en één peutergroep en werken door de kleinschaligheid nauw samen. Binnen- en buiten worden er dagelijks vele activiteiten aangeboden wat aansluit bij de ontwikkeling van het kind. De locatie kent een prachtige buitenruimte wat grenst aan de groepen. Dagelijks wordt hier door zowel baby/dreumes en peuter intensief gebruik van gemaakt.

De BSO heeft een grote centrale hal wat een gedeelde ruimte is met de basisschool. In BSO tijd wordt deze locatie omgetoverd toch een gezellige ruimte met gezellige speelhoeken. Ook de grote leef-keuken wordt dagelijks intensief gebruikt.

Bekijk hier wat de Dagopvang & BSO bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) op deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep dagopvang 0-2
  • 1 groep dagopvang 2-4
  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Door hun sensitieve responsiviteit en grote deskundigheid kan ik elke keer mijn kinderen met een gerust hart achterlaten. Zo weet ik zeker dat mijn kinderen zich in een veilige omgeving verder kunnen ontwikkelen. De liefdevolle leidsters en super leuke creatieve activiteiten zorgen ervoor dat ik mijn kinderen elke keer met een gerust hart kan achterlaten." - Susan
"Laatst waren wij ergens en daar zag onze dochter (1,5 jaar)Puk. Deze liet ze niet meer los. Zo merk je hoe Puk leeft op de groep." - Chantal
"Leuke kleine locatie, elke dag krijgen we foto’s en een leuk verhaaltje wat ze die dag gedaan hebben, daar worden wij als ouders altijd heel blij van!" - Saskia
"Door de kleinschaligheid en de betrokkenheid van de medewerkers, laat ik mijn dochter altijd met een goed gevoel achter op de groep. De inzet die wordt gepleegd om altijd een vast gezicht voor de groep te hebben staan, is mijns inziens echt een meerwaarde." - Annemarie

Deze locatie biedt

Dagopvang en BSO
Dagopvang heeft aangrenzend buitenpleintje voor 0-2 groep. Ingericht voor allerjongste (eyecatcher)
Peuters hebben eigen buitenruimte
In 2019 volledig heringericht
Kleinschalige locatie (0-2 en 2-4 groep)
Grote centrale hal
Grote leef keuken
Nauwe samenwerking met basisscholen
Centrale ligging tussen diverse scholen
Buitenbedjes

Leidinggevende op deze locatie

Yvette Korporaal leidinggevende bij Okidoki Kinderopvang

Yvette Korporaal

"Ik probeer de pedagogisch medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is, namelijk de kinderen een geweldige dag bezorgen!"

Bij Okidoki sinds: 2022

Werkzaam bij:
Boelhouwerstraat
De Hoogvlieger
De Savornin Lohmanstraat
Spinel 2
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Yvette Korporaal.
Mijn naam is Yvette Korporaal. Ik werk sinds februari 2022 als leidinggevende bij Okidoki. Ik ben verantwoordelijk voor de locaties Spinel 2 in ’s-Gravenzande, Boelhouwerstraat in Heenweg en Savornin Lohmanstraat & De Hoogvlieger in Naaldwijk. Na mijn opleiding HBO Jeugdwelzijnswerk ben ik in 1985 begonnen op de groep bij een kinderdagverblijf voor meervoudig gehandicapten. Na een aantal jaren ben ik door verhuizing in de reguliere kinderopvang terecht gekomen als adjunct-hoofd van een aantal locaties. In 1990 heb ik mijn MO-A pedagogiek gehaald en in de loop van de jaren ervaring opgedaan in verschillende functies: Bemiddelingsmedewerker gastouderopvang, Coördinator Gastouderbureau, Clustermanager KDV/BSO/PO/VE, Regiomanager en Operationeel directeur. Daarnaast heb ik de opleidingen management en bedrijfskunde gedaan. Inmiddels ben ik bij elkaar al zo’n 30 jaar werkzaam in dit vakgebied. Okidoki is een maatschappelijke kinderopvang organisatie met oog voor ieders talent, zowel bij de kinderen als bij de medewerkers. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Het is een platte organisatie met direct contact tussen pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en directie. Ieders inbreng wordt gewaardeerd. Er wordt veel aandacht aan de inhoud besteed en dat is waar het om draait, het kind en de medewerkers staan centraal. Een lerende organisatie die veel steekt in het (extra) opleiden van de medewerkers. Ik vind het vooral leuk om mensen te coachen en begeleiden, en een luisterend oor te zijn voor medewerkers, kinderen en ouders. Het blijft een leuke uitdaging om nieuwe locaties te ontwikkelen en de samenwerking met het onderwijs aan te gaan, altijd met het belang van de kinderen in mijn achterhoofd. Ik probeer de pedagogisch medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen op wat belangrijk is, namelijk de kinderen een geweldige dag bezorgen!

Praktische informatie

Adresgegevens

Spinel 2
2691 TM ‘s-Gravenzande
T KDV 06-19947684
T BSO 06-44300229

LRK-nummer(s)

Dagopvang: 298084491
Buitenschoolse opvang: 105886385

Openingstijden

Dagopvang
Maandag t/m vrijdag van 7.30-18.00 uur

Buitenschoolse opvang
BSO doorstroomlocatie voor kinderen van CBS de Kameleon Eikenlaan
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 maandag, dinsdag, donderdag

Vakantieopvang: 7.30-18.00 maandag, dinsdag, donderdag
(NSO & VAK: op woensdag en vrijdag gaan alle kinderen naar de Koningin Julianaweg)

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Kinderopvang en Peuteropvang Spinel 2: KDV Spinel 2
Buitenschoolse Opvang Spinel 2: BSO Spinel 2