Spinel 2

Welkom!

De locatie Spinel 2 is een kleine en knusse locatie en is centraal gelegen tussen diverse basisscholen. Op deze locatie bieden we opvang aan in Het KADO, een samenwerkingsproject tussen CBS De Kameleon, OBS De Driekleur, Dalton en Okidoki.

De dagopvang heeft één babygroep en één peutergroep en werken door de kleinschaligheid nauw samen. Binnen- en buiten worden er dagelijks vele activiteiten aangeboden wat aansluit bij de ontwikkeling van het kind. De locatie kent een prachtige buitenruimte wat grenst aan de groepen. Dagelijks wordt hier door zowel baby/dreumes en peuter intensief gebruik van gemaakt.

De BSO heeft een grote centrale hal wat een gedeelde ruimte is met de basisschool. In BSO tijd wordt deze locatie omgetoverd toch een gezellige ruimte met gezellige speelhoeken. Ook de grote leef-keuken wordt dagelijks intensief gebruikt.

Bekijk hier wat de Dagopvang & BSO bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) op deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 1 groep dagopvang 0-2
  • 1 groep dagopvang 2-4
  • 1 groep buitenschoolse opvang

Wat ouders zeggen

"Door hun sensitieve responsiviteit en grote deskundigheid kan ik elke keer mijn kinderen met een gerust hart achterlaten. Zo weet ik zeker dat mijn kinderen zich in een veilige omgeving verder kunnen ontwikkelen. De liefdevolle leidsters en super leuke creatieve activiteiten zorgen ervoor dat ik mijn kinderen elke keer met een gerust hart kan achterlaten." - Susan
"Laatst waren wij ergens en daar zag onze dochter (1,5 jaar)Puk. Deze liet ze niet meer los. Zo merk je hoe Puk leeft op de groep." - Chantal
"Leuke kleine locatie, elke dag krijgen we foto’s en een leuk verhaaltje wat ze die dag gedaan hebben, daar worden wij als ouders altijd heel blij van!" - Saskia
"Door de kleinschaligheid en de betrokkenheid van de medewerkers, laat ik mijn dochter altijd met een goed gevoel achter op de groep. De inzet die wordt gepleegd om altijd een vast gezicht voor de groep te hebben staan, is mijns inziens echt een meerwaarde." - Annemarie

Deze locatie biedt

Dagopvang en BSO
Dagopvang heeft aangrenzend buitenpleintje voor 0-2 groep. Ingericht voor allerjongste (eyecatcher)
Peuters hebben eigen buitenruimte
In 2019 volledig heringericht
Kleinschalige locatie (0-2 en 2-4 groep)
Grote centrale hal
Grote leef keuken
Nauwe samenwerking met basisscholen
Centrale ligging tussen diverse scholen
Buitenbedjes

Leidinggevende op deze locatie

Leonie Waanders

"Wat ik mooi vind aan het werk bij Okidoki is dat het personeel de ruimte krijgt om zich binnen de organisatie te ontwikkelen. Okidoki vindt het belangrijk om te investeren in de scholing van eigen personeel, wat uiteindelijk bijdraagt in de ontwikkeling van de kinderen."

Bij Okidoki sinds: 2017

Werkzaam bij:
Spinel 2
Koningin Julianaweg 59a
Spinel 19
Werkdagen:
Maandag, Donderdag, Vrijdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Leonie Waanders.
Mijn naam is Leonie Waanders. Al sinds 2010 werk ik in de kinderopvang. Tijdens mij loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan in het coördineren van (sport)activiteiten en begeleiden van anderen. In 2017 ben ik bij Okidoki begonnen als activiteitencoördinator. Na een jaar heb ik mij binnen Okidoki verder ontwikkeld en ben ik gestart als leidinggevende. Ik ben als leidinggevende verantwoordelijk voor de locaties Spinel 2, Koningin Julianaweg 59A en Spinel 19 in ’s-Gravenzande. Wat ik mooi vind aan het werk bij Okidoki is dat het personeel de ruimte krijgt om zich binnen de organisatie te ontwikkelen. Okidoki vindt het belangrijk om te investeren in de scholing van eigen personeel, wat uiteindelijk bijdraagt in de ontwikkeling van de kinderen. Bij Okidoki wordt er altijd gekeken door de ogen van het kind. Door de ruimdenkendheid van de organisatie is er een breed aanbod aan activiteiten en wordt er altijd meegegaan in nieuwe trends en ontwikkelingen.

Praktische informatie

Adresgegevens

Spinel 2
2691 TM ‘s-Gravenzande
T KDV 06-19947684
T BSO 06-44300229

LRK-nummer(s)

Dagopvang: 298084491
Buitenschoolse opvang: 105886385

Openingstijden

Dagopvang
Maandag t/m vrijdag van 7.30-18.00 uur

Buitenschoolse opvang
BSO doorstroomlocatie voor kinderen van CBS de Kameleon Eikenlaan
Naschoolse opvang: einde schooltijd tot 18.00 maandag, dinsdag, donderdag

Vakantieopvang: 7.30-18.00 maandag, dinsdag, donderdag
(NSO & VAK: op woensdag en vrijdag gaan alle kinderen naar de Koningin Julianaweg)

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande link kunt u de rapporten inzien.

Kinderopvang en Peuteropvang Spinel 2: KDV Spinel 2
Buitenschoolse Opvang Spinel 2: BSO Spinel 2