Van der Kest Wittensstraat

Welkom!

De dagopvang en de peuteropvang zijn gevestigd in hetzelfde pand als openbare basisschool de driekleur Avonturier. Okidoki heeft een eigen buiten speelruimte en eigen ingang in de school. Er is een grote parkeerplaats bij de locatie waardoor u makkelijk uw kind kan brengen en halen.  

Okidoki heeft een hele goede samenwerking de school. De peuters en kleuters spelen vaak samen en speciale dagen zoals koningsdag, worden samen gevierd. Dit zorgt er mede voor dat veel kinderen een goede basis is voor de overgang van de ontwikkeling als peuter, naar het basisonderwijs.

Bekijk hier wat de Dagopvang & Peuteropvang bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) onderaan deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 2 groepen dagopvang 0-2
  • 2 groepen dagopvang 2-4
  • 1 groep peuteropvang 2-4
  • Voorschoolse opvang op woensdagen tijdens schoolweken

Wat ouders zeggen

"James gaat met plezier naar het kdv, hij vindt het heerlijk om te tekenen, plakken en verven. Zijn fijne motoriek wordt daar gestimuleerd. Mylo is bijna 3 maanden en start op de babygroep. Het is fijn een intake met de leidsters. Je kan alle behoeftes van je kind bespreken. Ik breng hem met een gerust gevoel weg!" - Lisette
"Door de goede zorgen van Okidoki kan ik de zorg voor mijn kindje en mijn werk goed combineren." - Ilona

Deze locatie biedt

Dagopvang en peuteropvang
Grote ruimtes
In een school
Geen groepen van 0-4 maar 0-2 en 2-4
Eigen afgescheiden buitenspeelplaats
Centraal gelegen
Voorschoolse opvang op woensdagen tijdens schoolweken

Leidinggevende op deze locatie

Sarine de Winter

"In mijn werk bij Okidoki vind ik het belangrijk om medewerkers te bieden wat zij nodig hebben om in hun kracht te staan, zodat medewerkers met hun eigen kwaliteiten kunnen zorgen dat kinderen een fijne en leerzame dag hebben bij Okidoki."

Bij Okidoki sinds: 2009

Werkzaam bij:
Van der Kest Wittensstraat
Prins Bernhardstraat
Waalcampus
Werkdagen:
Maandag, Dinsdag, Donderdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Sarine de Winter.
Mijn naam is Sarine de Winter. Sinds 1 november 2009 werk ik als leidinggevende bij Okidoki. Van oorsprong ben ik verpleegkundige. Tijdens mijn loopbaan bij Okidoki heb ik verschillende locaties en werkvormen in ’s-Gravenzande aangestuurd. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de locaties Bernhardstraat, van der Kest Wittensstraat en de Waalcampus. In mijn werk bij Okidoki vind ik het belangrijk om medewerkers te bieden wat zij nodig hebben om in hun kracht te staan, zodat medewerkers met hun eigen kwaliteiten kunnen zorgen dat kinderen een fijne en leerzame dag hebben bij Okidoki. De diversiteit aan locaties, groepen en kinderen bij Okidoki is wat het werk en de opvang bij Okidoki zo leuk maakt. Wij hebben te maken kinderen van 0 tot en met 13 jaar.

Praktische informatie

Adresgegevens

Van der Kest Wittensstraat 3
2691 XD ‘s-Gravenzande
T 0174-820371

LRK-nummer(s)

Dagopvang en peuteropvang: 754000965
Buitenschoolse opvang:

Openingstijden

Dagopvang
Maandag t/m vrijdag van 7.30-18.00 uur

Peuteropvang
Maandag t/m vrijdag van 8.00-12.00 uur

Buitenschoolse opvang

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande links kunt u de rapporten inzien.

Kinderopvang Van der Kest Wittensstraat: KDV/PO Van der Kest Wittensstraat

Buitenschoolse opvang Van der Kest Wittensstraat: BSO Van der Kest Wittensstraat