Van der Kest Wittensstraat

Welkom!

De dagopvang en de peuteropvang zijn gevestigd in hetzelfde pand als openbare basisschool de driekleur Avonturier. Okidoki heeft een eigen buiten speelruimte en eigen ingang in de school. Er is een grote parkeerplaats bij de locatie waardoor u makkelijk uw kind kan brengen en halen.  

Okidoki heeft een hele goede samenwerking de school. De peuters en kleuters spelen vaak samen en speciale dagen zoals koningsdag, worden samen gevierd. Dit zorgt er mede voor dat veel kinderen een goede basis is voor de overgang van de ontwikkeling als peuter, naar het basisonderwijs.

Op de eerste etage van de school hebben de Coole kikkers (bso) een eigen lokaal wat gezellig is ingericht met verschillende materialen. Het lokaal heeft verschillende hoeken waar de kinderen met elkaar kunnen spelen. Het is een kleinschalige bso groep. Tijdens opvangtijden kan er gebruik worden gemaakt van het speellokaal in de school en het grote speelplein van de Avonturier.

Bekijk hier wat de Dagopvang, Peuteropvang en Buitenschoolse opvang bij Okidoki nog meer te bieden hebben en download de locatiebeschrijving(en) onderaan deze pagina voor meer informatie.

De groepen

  • 2 groepen dagopvang 0-2
  • 2 groepen dagopvang 2-4
  • 1 groep peuteropvang 2-4
  • 1 groep buitenschoolse opvang
  • Voorschoolse opvang van ma t/m vr tijdens schoolweken

Wat ouders zeggen

"Mijn zoon gaat met plezier naar het kdv, hij vindt het heerlijk om te tekenen, plakken en verven. Zijn fijne motoriek wordt daar gestimuleerd. Mylo is bijna 3 maanden en start op de babygroep. Het is fijn een intake met de leidsters. Je kan alle behoeftes van je kind bespreken. Ik breng hem met een gerust gevoel weg!" - Ouder dagopvang
"Door de goede zorgen van Okidoki kan ik de zorg voor mijn kindje en mijn werk goed combineren." - Ouder dagopvang

Deze locatie biedt

Dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang
Grote ruimtes
In een school (Driekleur Avonturier)
Geen groepen van 0-4 maar 0-2 en 2-4
Eigen afgescheiden buitenspeelplaats
Centraal gelegen
Kleinschalige buitenschoolse opvang (max 12 kinderen)

Leidinggevende op deze locatie

Sarine de Winter

"In mijn werk bij Okidoki vind ik het belangrijk om medewerkers te bieden wat zij nodig hebben om in hun kracht te staan, zodat medewerkers met hun eigen kwaliteiten kunnen zorgen dat kinderen een fijne en leerzame dag hebben bij Okidoki."

Bij Okidoki sinds: 2009

Werkzaam bij:
Van der Kest Wittensstraat
Waalcampus
Werkdagen:
Maandag, Woensdag, Donderdag
Bent u nieuwsgierig geworden naar deze locatie? Neem dan contact op met Sarine de Winter.
Mijn naam is Sarine de Winter. Sinds 1 november 2009 werk ik als leidinggevende bij Okidoki. Van oorsprong ben ik verpleegkundige. Tijdens mijn loopbaan bij Okidoki heb ik verschillende locaties en werkvormen in ’s-Gravenzande aangestuurd. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de locaties Bernhardstraat, van der Kest Wittensstraat en de Waalcampus. In mijn werk bij Okidoki vind ik het belangrijk om medewerkers te bieden wat zij nodig hebben om in hun kracht te staan, zodat medewerkers met hun eigen kwaliteiten kunnen zorgen dat kinderen een fijne en leerzame dag hebben bij Okidoki. De diversiteit aan locaties, groepen en kinderen bij Okidoki is wat het werk en de opvang bij Okidoki zo leuk maakt. Wij hebben te maken kinderen van 0 tot en met 13 jaar.

Praktische informatie

Adresgegevens

Van der Kest Wittensstraat 3
2691 XD ‘s-Gravenzande
T 0174-820371

LRK-nummer(s)

Dagopvang en peuteropvang: 754000965
Buitenschoolse opvang: 808167686 

Openingstijden

Dagopvang
Maandag t/m vrijdag van 7.30-18.00 uur

Peuteropvang
Maandag t/m vrijdag van 8.00-12.00 uur

Buitenschoolse opvang:
Voorschoolse opvang: Maandag t/m vrijdag van 07:30-08.30
Naschoolse opvang: Maandag, dinsdag en donderdag van einde schooltijd t/m 18.00

GGD rapporten

Op de website van het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u de inspectierapporten van de GGD. Via onderstaande links kunt u de rapporten inzien.

Kinderopvang Van der Kest Wittensstraat: KDV/PO Van der Kest Wittensstraat

Buitenschoolse opvang Van der Kest Wittensstraat: BSO Van der Kest Wittensstraat