Welkom André Feije!

Welkom André Feije!

Met ruim 25 jaar ervaring in de Branche Kinderopvang staat Andre sinds juni 2023 met trots aan het roer van deze prachtige organisatie. Aan het einde van kwartaal 2 heeft hij het stokje overgenomen van Margreet van der Poll. Hij hoopt Okidoki nog velen jaren te mogen blijven besturen.

Bij Okidoki staat het welzijn en de ontwikkeling van uw kind centraal. Ons deskundig team van pedagogisch medewerkers creëert een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen van 0 tot 13 jaar zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden een breed scala aan activiteiten, spelmogelijkheden en educatieve programma’s die passen bij de leeftijd en behoeften van elk kind.

Bij Okidoki geloven we in een nauwe samenwerking met ouders/verzorgers. We hechten veel waarde aan open communicatie en respectvolle betrokkenheid, zodat we samen kunnen zorgen voor de beste zorg en opvang voor uw kind.

We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op onze website en meer te ontdekken over onze kinderopvangmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om uw kind te verwelkomen bij Kinderopvang Okidoki!

Andere berichten

Algemeen

Pedagogische avond voor medewerkers over avontuurlijk spelen!

Avontuurlijk spelen Twee jaar geleden heeft Okidoki ouders en medewerkers een webinar over dit thema aan mogen bieden wat ons inspiratie heeft geboden om dit ...
Lees meer →
Algemeen

Meet & Greet: Ontdek het werken bij Okidoki op 14 februari!

Wil jij meer weten over het werken bij Okidoki? We organiseren binnenkort weer een Meet & Greet!
Lees meer →
Algemeen

Het verhaal van Monique en Lindsay over het werken bij Okidoki als BSO team…

In het eerste kwartaal van 2023 zijn we langs locaties gegaan om te luisteren naar verhalen van onze medewerkers. Monique en Lindsay, BSO collega’s in ...
Lees meer →
Dagopvang

De Nationale Voorleesdagen 2024 van start!

Wethouder Anko Goudswaard opende met het Voorleesontbijt officieel de Nationale Voorleesdagen 2024 bij Okidoki.
Lees meer →