Welkom André Feije!

Welkom André Feije!

Met ruim 25 jaar ervaring in de Branche Kinderopvang staat Andre sinds juni 2023 met trots aan het roer van deze prachtige organisatie. Aan het einde van kwartaal 2 heeft hij het stokje overgenomen van Margreet van der Poll. Hij hoopt Okidoki nog velen jaren te mogen blijven besturen.

Bij Okidoki staat het welzijn en de ontwikkeling van uw kind centraal. Ons deskundig team van pedagogisch medewerkers creëert een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen van 0 tot 13 jaar zich optimaal kunnen ontwikkelen. We bieden een breed scala aan activiteiten, spelmogelijkheden en educatieve programma’s die passen bij de leeftijd en behoeften van elk kind.

Bij Okidoki geloven we in een nauwe samenwerking met ouders/verzorgers. We hechten veel waarde aan open communicatie en respectvolle betrokkenheid, zodat we samen kunnen zorgen voor de beste zorg en opvang voor uw kind.

We nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen op onze website en meer te ontdekken over onze kinderopvangmogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We kijken ernaar uit om uw kind te verwelkomen bij Kinderopvang Okidoki!

Andere berichten

Algemeen

Het verhaal van Karin over het werken op een babygroep!

Karin, werkzaam als pedagogisch medewerker op een babygroep, vertelt over het verloop van een dag op een babygroep, waarom het stimuleren van de ontwikkeling op deze leeftijd zo belangrijk is wat haar werk zo veel voldoening geeft!

Lees meer →
Algemeen

Pedagogisch medewerker: Binnen 1 dag een baan bij Okidoki!

Binnen 1 dag een baan als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ben jij er bij?

Lees meer →
Algemeen

BSO kinderen Okidoki maken boek: ‘Do zoekt vrienden’ en programma open monumentendag 2023

Op zaterdag 9 september, tijdens de Open Monumentendag 2023, kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar via een kinderspeurtocht met podcast monumenten bezoeken, zelf bouwen, poffertjes eten en luisteren naar het verhaal “DO zoekt vrienden”.

Lees meer →
Algemeen

Het verhaal van Saskia over het werken in de Flexpool!

Saskia, werkzaam als pedagogisch medewerker in de Flexpool, vertelt over de voordelen van het werken in de Flexpool, hoe dit in z’n werk gaat en waarom het werken op diverse locaties zo leuk is!

Lees meer →