Terugblik: Okidoki Winterfeest 2022

Terugblik: Okidoki Winterfeest 2022

Ter ere van ons 30-jarig jubileum vond op 14 december jl. het Okidoki Winterfeest plaats. Op het plein en in het gebouw van Okidoki-locatie Dr. Schaepmanstraat konden kinderen en ouders genieten van winterse taferelen. Buiten, lekker bij het warme vuur Marshmallows smoren met een warme kop chocolademelk of opwarmen met Hollandse knaks of Erwtensoep. In de warmte van de lokalen konden ouders en kinderen genieten van culturele en creatieve activiteiten.

Video afspelen over Voorlezen tijdens het Okidoki Winterfeest 2022 in Wateringen Bron: WOS https://wos.nl/televisie/gemist/in-jouw-buurt/1728257a-3386-48a3-b07d-0bdc1c30f702/2022-12-21-in-jouw-buurt

Bedankt!

Wat hebben we genoten van het allerlaatste Okidoki jubileumfeest van 2022. Ons 30-jarig bestaan hebben we op een fantastische manier met jullie mogen vieren. Bedankt voor de gezelligheid tijdens het Okidoki Winterfeest 2022!

Fijne feestdagen en een sprankelend 2023!

De getekende Okidoki Kinderopvang kerstgroet 2022: Fijne feestdagen en een sprankelend nieuwjaar!

Een kleine Winterfeest sfeerimpressie

Andere berichten

Algemeen

Dankjewel Margreet van der Poll!

Na 31 trouwe jaren gaat directeur-bestuurder Margreet van der Poll Okidoki verlaten en genieten van haar welverdiend pensioen. Bij Okidoki Kinderopvang stond het afscheid haar afscheid een week lang centraal.

Lees meer →
Algemeen

Geslaagde Zonnetjesweek bij Okidoki!

Okidoki is een Gezonde Kinderopvang organisatie. De organisatie kiest er daarom voor om structureel de gezondheid en gezonde leefstijl van kinderen te bevorderen. Door activiteiten …

Lees meer →
Algemeen

BSO-Meesterkoks 2023 brengt saamhorigheid en creativiteit in kinderopvang Westland

De Westlandse en jaarlijks terugkerende BSO-Meesterkoks-wedstrijd vond dit jaar plaats op 2 mei! Wie won de titel van beste en meest gezonde snack?

Lees meer →
De kinderen lopen met bezoekers en de wethouder richting de expositie. Algemeen

Pop-up expositie ‘Droomhut’ van Okidoki groot succes!

Op 19 april 2023 vond de opening plaats van de Okidoki expositie GI-GA WONEN. BSO-kinderen werkten de afgelopen maanden aan hun eigen droom-BSO.

Lees meer →