Een interactief voorleesontbijt bij Kinderopvang Okidoki

Een interactief voorleesontbijt bij Kinderopvang Okidoki

Op 25 januari 2023 zijn de Nationale Voorleesdagen weer van start gegaan! Van 25 januari tot 4 februari duikt Okidoki in de prachtige boeken: Het boek van Pip, Boer Boris viert geen feest en Hey baby, kijk!

Zoals elk jaar is Okidoki in de afgelopen weken al gestart met het voorlezen uit de gekozen boeken om de kinderen aan deze mooie verhalen te laten wennen. Ook dit jaar was er op 25 januari een officiële kick-off met het Landelijke Voorleesontbijt!

De Nationale Voorleesdagen zijn bij de locatie Lange Spruit in Wateringen officieel geopend door Wethouder Anko Goudswaard. Ook De Boekfiets, die gedeeld wordt met stichting Kwest, is deze hele week in actief gebruik door Okidoki. Pedagogisch medewerker Melanie Bogaard maakte een geweldige start door een interactieve manier van voorlezen bij de locatie Spinel 6-8. De kinderen hebben genoten van een heerlijk ontbijt en mooie verhalen. Als kers op de taart kregen alle peuters van Okidoki deze week een prentenboek cadeau.

Het huidige thema van Uk en Puk luidt: Welkom Puk, in het nieuwe jaar. Op alle Okidoki locaties worden er activiteiten bedacht die aansluiten op het thema en de Nationale Voorleesdagen. De pedagogisch medewerkers richten zich met deze activiteiten spelenderwijs op spraak/taal, motorische, zintuigelijke, sociaal/emotionele en cognitieve ontwikkeling van de kinderen.

Video afspelen over Pedagogisch medewerker Okidoki vertelt over Nationale Voorleesdagen 2023 en Het Voorleesontbijt bij Okidoki

Andere berichten

Algemeen

Het verhaal van Bram over het werken op een bso buitengroep!

Bram, werkzaam als pedagogisch medewerker op een bso buitengroep, vertelt over zijn betrokkenheid bij het opzetten van een nieuwe buitengroep, wat het werken op een ...
Lees meer →
Algemeen

Nieuwsbrief 3: Voorstellen nieuwe directeur, Dag van de pedagogisch medewerker, Oproep oudercommissie en meer

De derde nieuwsbrief van 2023! In dit nummer hebben we het over: een gratis webinar, een oproep van de oudercommisie en andere actualiteiten!
Lees meer →
Algemeen

Het verhaal van Karin over het werken op een babygroep!

Karin, werkzaam als pedagogisch medewerker op een babygroep, vertelt over het verloop van een dag op een babygroep, waarom het stimuleren van de ontwikkeling op ...
Lees meer →
Algemeen

Pedagogisch medewerker: Binnen 1 dag een baan bij Okidoki!

Binnen 1 dag een baan als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ben jij er bij?
Lees meer →