Geslaagde Zonnetjesweek bij Okidoki!

Geslaagde Zonnetjesweek bij Okidoki!

Okidoki is een Gezonde Kinderopvang organisatie. De organisatie kiest er daarom voor om structureel de gezondheid en gezonde leefstijl van kinderen te bevorderen. Door activiteiten thematisch aan te bieden hopen we kinderen en ouders op een speelse en luchtige wijze te informeren. Van 8 tot en met 12 mei zijn wij bij Okidoki daarom in samenwerking met het Huidfonds aan de slag gegaan met De Zonnetjesweek! Deze week stond het belang van goede zonbescherming voor (jonge) kinderen in de kinderopvang in de aandacht. Het Huidfonds kwam langs en stond ouders te woord.

De landelijke opening van de zonnetjesweek was op 8 mei. Bij de locatie Dresdenweg in ’s-Gravenzande. Tijdens deze week werden diverse locaties van Okidoki bezocht door Het Huidfonds. Naast activiteiten voor de kinderen boden zij tussen 16.00 en 18.00 uur informatie voor ouders. Beschadiging door UV-straling uit zonlicht heeft voor kinderen namelijk nare gevolgen. De huidcellen van kinderen zijn extra kwetsbaar. Met deze actieve informatievoorziening hoopt het huidfonds in samenwerking met Okidoki zo veel mogelijk schade op latere leeftijd te voorkomen. Het was een geslaagde week! Bekijk hier de video van het Huidfonds:

Andere berichten

Algemeen

Dankjewel Margreet van der Poll!

Na 31 trouwe jaren gaat directeur-bestuurder Margreet van der Poll Okidoki verlaten en genieten van haar welverdiend pensioen. Bij Okidoki Kinderopvang stond het afscheid haar afscheid een week lang centraal.

Lees meer →
Algemeen

BSO-Meesterkoks 2023 brengt saamhorigheid en creativiteit in kinderopvang Westland

De Westlandse en jaarlijks terugkerende BSO-Meesterkoks-wedstrijd vond dit jaar plaats op 2 mei! Wie won de titel van beste en meest gezonde snack?

Lees meer →
De kinderen lopen met bezoekers en de wethouder richting de expositie. Algemeen

Pop-up expositie ‘Droomhut’ van Okidoki groot succes!

Op 19 april 2023 vond de opening plaats van de Okidoki expositie GI-GA WONEN. BSO-kinderen werkten de afgelopen maanden aan hun eigen droom-BSO.

Lees meer →
Pedagogisch medewerker draagt kind op haar schoot tijdens het spelen met blokken Algemeen

Pedagogisch medewerker: Binnen 1 dag een baan bij Okidoki!

Binnen 1 dag een baan als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ben jij er bij?

Lees meer →