Pop-up expositie ‘Droomhut’ van Okidoki groot succes!

Pop-up expositie ‘Droomhut’ van Okidoki groot succes!

Één-groot-feest was het tijdens de expositie-opening van het GI-GA-Wonen project van Okidoki. In de afgelopen weken hebben BSO kinderen van Okidoki in de ruimte boven het hoofdkantoor hard gewerkt aan hun eigen droom-BSO. Van circusthema’s tot bso’s onderwater, van alles kwam voorbij! Vanaf begin april werden veel van de BSO bouwwerken al tentoongesteld in een leegstaande winkel (oude reisbureau op het Marktplein) in het centrum van ‘s- Gravenzande. Op woensdag 19 april was het moment daar: de officiële opening van de expositie.

Om 14.00 uur werd er gestart bij het Okidoki hoofdkantoor aan de Langestraat 132 te ’s-Gravenzande. Vanaf deze locatie liepen de kinderen onder begeleiding van het door Younes Mohcin, speciaal voor Okidoki geschreven nummer ‘Vandaag bepalen wij’, samen met bezoekers en de Wethouder naar de expositieruimte, zo’n 400 meter verderop. Rond de klok van 14.30 werd de expositie officieel geopend door wethouder Anko Goudswaard waarna de nieuwe naam bekend werd gemaakt: Droomhut! Wij bedanken de BSO kinderen Jet, Cas en Evi van Mensch voor het bedenken van deze geweldige nieuwe naam!

Onze Okidoki-vlogkids hebben als echte reporters deze geweldige opening vastgelegd! Deze beelden zullen binnenkort op socialmedia worden gedeeld. Een lekker ijsje, gesponsord door Il-Bianco als afsluiter kon natuurlijk niet ontbreken op deze prachtige dag. Alle ontwerpen, technische tekeningen, maquettes en bouwsels zijn nu officieel te zien aan Marktplein 14 in ’s-Gravenzande. Het was een dag voor in de boeken.

De ruimte boven het hoofdkantoor werd in maart ingericht als een enorm kinderatelier van 300m2, waar de kinderen stap voor stap aan hun droom-BSO konden bouwen. In totaal hebben ruim 300 kinderen aan dit prachtige en inspirerende en duurzame project meegedaan. Met heel veel plezier en ongekende creativiteit hebben zij de ruimte gekregen om hun ideeën met ons te delen.

Andere berichten

Algemeen

Dankjewel Margreet van der Poll!

Na 31 trouwe jaren gaat directeur-bestuurder Margreet van der Poll Okidoki verlaten en genieten van haar welverdiend pensioen. Bij Okidoki Kinderopvang stond het afscheid haar afscheid een week lang centraal.

Lees meer →
Algemeen

Geslaagde Zonnetjesweek bij Okidoki!

Okidoki is een Gezonde Kinderopvang organisatie. De organisatie kiest er daarom voor om structureel de gezondheid en gezonde leefstijl van kinderen te bevorderen. Door activiteiten …

Lees meer →
Algemeen

BSO-Meesterkoks 2023 brengt saamhorigheid en creativiteit in kinderopvang Westland

De Westlandse en jaarlijks terugkerende BSO-Meesterkoks-wedstrijd vond dit jaar plaats op 2 mei! Wie won de titel van beste en meest gezonde snack?

Lees meer →
Pedagogisch medewerker draagt kind op haar schoot tijdens het spelen met blokken Algemeen

Pedagogisch medewerker: Binnen 1 dag een baan bij Okidoki!

Binnen 1 dag een baan als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ben jij er bij?

Lees meer →