Pop-up expositie ‘Droomhut’ van Okidoki groot succes!

Pop-up expositie ‘Droomhut’ van Okidoki groot succes!

Één-groot-feest was het tijdens de expositie-opening van het GI-GA-Wonen project van Okidoki. In de afgelopen weken hebben BSO kinderen van Okidoki in de ruimte boven het hoofdkantoor hard gewerkt aan hun eigen droom-BSO. Van circusthema’s tot bso’s onderwater, van alles kwam voorbij! Vanaf begin april werden veel van de BSO bouwwerken al tentoongesteld in een leegstaande winkel (oude reisbureau op het Marktplein) in het centrum van ‘s- Gravenzande. Op woensdag 19 april was het moment daar: de officiële opening van de expositie.

Om 14.00 uur werd er gestart bij het Okidoki hoofdkantoor aan de Langestraat 132 te ’s-Gravenzande. Vanaf deze locatie liepen de kinderen onder begeleiding van het door Younes Mohcin, speciaal voor Okidoki geschreven nummer ‘Vandaag bepalen wij’, samen met bezoekers en de Wethouder naar de expositieruimte, zo’n 400 meter verderop. Rond de klok van 14.30 werd de expositie officieel geopend door wethouder Anko Goudswaard waarna de nieuwe naam bekend werd gemaakt: Droomhut! Wij bedanken de BSO kinderen Jet, Cas en Evi van Mensch voor het bedenken van deze geweldige nieuwe naam!

Onze Okidoki-vlogkids hebben als echte reporters deze geweldige opening vastgelegd! Deze beelden zullen binnenkort op socialmedia worden gedeeld. Een lekker ijsje, gesponsord door Il-Bianco als afsluiter kon natuurlijk niet ontbreken op deze prachtige dag. Alle ontwerpen, technische tekeningen, maquettes en bouwsels zijn nu officieel te zien aan Marktplein 14 in ’s-Gravenzande. Het was een dag voor in de boeken.

De ruimte boven het hoofdkantoor werd in maart ingericht als een enorm kinderatelier van 300m2, waar de kinderen stap voor stap aan hun droom-BSO konden bouwen. In totaal hebben ruim 300 kinderen aan dit prachtige en inspirerende en duurzame project meegedaan. Met heel veel plezier en ongekende creativiteit hebben zij de ruimte gekregen om hun ideeën met ons te delen.

Andere berichten

Algemeen

Het verhaal van Bram over het werken op een bso buitengroep!

Bram, werkzaam als pedagogisch medewerker op een bso buitengroep, vertelt over zijn betrokkenheid bij het opzetten van een nieuwe buitengroep, wat het werken op een ...
Lees meer →
Algemeen

Nieuwsbrief 3: Voorstellen nieuwe directeur, Dag van de pedagogisch medewerker, Oproep oudercommissie en meer

De derde nieuwsbrief van 2023! In dit nummer hebben we het over: een gratis webinar, een oproep van de oudercommisie en andere actualiteiten!
Lees meer →
Algemeen

Het verhaal van Karin over het werken op een babygroep!

Karin, werkzaam als pedagogisch medewerker op een babygroep, vertelt over het verloop van een dag op een babygroep, waarom het stimuleren van de ontwikkeling op ...
Lees meer →
Algemeen

Pedagogisch medewerker: Binnen 1 dag een baan bij Okidoki!

Binnen 1 dag een baan als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ben jij er bij?
Lees meer →