19 april expositie GI-GA-WONEN aan Marktplein 14

19 april expositie GI-GA-WONEN aan Marktplein 14

Pop-up expositie GI-GA-Wonen in de etalage van Marktplein 14!

Al veel ouders kwamen een kijkje nemen bij het woonproject van Kinderopvang Okidoki. Vanaf nu worden veel van de BSO bouwwerken officieel tentoongesteld in een leegstaande winkel (oude reisbureau op het Marktplein) in het centrum van ‘s- Gravenzande!

De officiële opening van deze unieke pop-up expositie vindt plaats op 19 april om 14.00 uur. Tot 19 april wordt er nog hard gewerkt en is de etalage ‘under construction’. De expositie zal officieel worden geopend door de kinderen van Okidoki en wethouder Anko Goudswaard. Na de opening zullen de kinderen de wethouder met trots meenemen door hun eigen droom BSO’s. Iedereen is van harte welkom om de expositie van het project aan Marktplein 14 te komen bewonderen.

Half januari is het woonproject al van start gegaan. De ruimte boven het hoofdkantoor van Okidoki werd ingericht als een enorm kinderatelier van 300m2, waar de BSO kinderen stap voor stap aan hun droom BSO konden bouwen. Gedurende 5 weken bezochten per dag 30 tot 50 kinderen het woonatelier om na te denken, materialen te onderzoeken en uiteindelijk samen van allerlei (afval) materiaal hun toekomstige BSO te bouwen. In totaal hebben ruim 300 kinderen aan dit prachtige en inspirerende en duurzame project meegedaan. Met heel veel plezier en ongekende creativiteit hebben zij de ruimte gekregen om hun ideeën met ons te delen!

Andere berichten

Algemeen

Dankjewel Margreet van der Poll!

Na 31 trouwe jaren gaat directeur-bestuurder Margreet van der Poll Okidoki verlaten en genieten van haar welverdiend pensioen. Bij Okidoki Kinderopvang stond het afscheid haar afscheid een week lang centraal.

Lees meer →
Algemeen

Geslaagde Zonnetjesweek bij Okidoki!

Okidoki is een Gezonde Kinderopvang organisatie. De organisatie kiest er daarom voor om structureel de gezondheid en gezonde leefstijl van kinderen te bevorderen. Door activiteiten …

Lees meer →
Algemeen

BSO-Meesterkoks 2023 brengt saamhorigheid en creativiteit in kinderopvang Westland

De Westlandse en jaarlijks terugkerende BSO-Meesterkoks-wedstrijd vond dit jaar plaats op 2 mei! Wie won de titel van beste en meest gezonde snack?

Lees meer →
De kinderen lopen met bezoekers en de wethouder richting de expositie. Algemeen

Pop-up expositie ‘Droomhut’ van Okidoki groot succes!

Op 19 april 2023 vond de opening plaats van de Okidoki expositie GI-GA WONEN. BSO-kinderen werkten de afgelopen maanden aan hun eigen droom-BSO.

Lees meer →