19 april expositie GI-GA-WONEN aan Marktplein 14

19 april expositie GI-GA-WONEN aan Marktplein 14

Pop-up expositie GI-GA-Wonen in de etalage van Marktplein 14!

Al veel ouders kwamen een kijkje nemen bij het woonproject van Kinderopvang Okidoki. Vanaf nu worden veel van de BSO bouwwerken officieel tentoongesteld in een leegstaande winkel (oude reisbureau op het Marktplein) in het centrum van ‘s- Gravenzande!

De officiële opening van deze unieke pop-up expositie vindt plaats op 19 april om 14.00 uur. Tot 19 april wordt er nog hard gewerkt en is de etalage ‘under construction’. De expositie zal officieel worden geopend door de kinderen van Okidoki en wethouder Anko Goudswaard. Na de opening zullen de kinderen de wethouder met trots meenemen door hun eigen droom BSO’s. Iedereen is van harte welkom om de expositie van het project aan Marktplein 14 te komen bewonderen.

Half januari is het woonproject al van start gegaan. De ruimte boven het hoofdkantoor van Okidoki werd ingericht als een enorm kinderatelier van 300m2, waar de BSO kinderen stap voor stap aan hun droom BSO konden bouwen. Gedurende 5 weken bezochten per dag 30 tot 50 kinderen het woonatelier om na te denken, materialen te onderzoeken en uiteindelijk samen van allerlei (afval) materiaal hun toekomstige BSO te bouwen. In totaal hebben ruim 300 kinderen aan dit prachtige en inspirerende en duurzame project meegedaan. Met heel veel plezier en ongekende creativiteit hebben zij de ruimte gekregen om hun ideeën met ons te delen!

Andere berichten

Algemeen

Het verhaal van Bram over het werken op een bso buitengroep!

Bram, werkzaam als pedagogisch medewerker op een bso buitengroep, vertelt over zijn betrokkenheid bij het opzetten van een nieuwe buitengroep, wat het werken op een ...
Lees meer →
Algemeen

Nieuwsbrief 3: Voorstellen nieuwe directeur, Dag van de pedagogisch medewerker, Oproep oudercommissie en meer

De derde nieuwsbrief van 2023! In dit nummer hebben we het over: een gratis webinar, een oproep van de oudercommisie en andere actualiteiten!
Lees meer →
Algemeen

Het verhaal van Karin over het werken op een babygroep!

Karin, werkzaam als pedagogisch medewerker op een babygroep, vertelt over het verloop van een dag op een babygroep, waarom het stimuleren van de ontwikkeling op ...
Lees meer →
Algemeen

Pedagogisch medewerker: Binnen 1 dag een baan bij Okidoki!

Binnen 1 dag een baan als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ben jij er bij?
Lees meer →